mam iPhone 3G od augusta tohto roku. Telefon bol samozrejme cely cas v puzdre, ako v perinke.
Problemom je, ze mi z jedneho dna na druhy prestalo fungovat vyhladavanie WiFi sieti. Takze sup na reklamaciu do T-Mobile.
A teraz par skusenosti a postrehov ako to u nasho magentoveho operatora prebieha:
Obsluhovala ma mlada slecna. Zobrala iPhone, pozerala ho ako pod lupou cca 30 sekund, aby zistila, ze su osuchane kryty, co zapisala aj do protokolu. Najlepsie na tom bolo, ze telefon je ako novy. Tak som si povedal, ze toto nejako prezijem.
Nasledne sa ma zacala pytat na blokacny kod iPhonu. Ja na to, ze tieto telefony blokacne kody nemaju. Ona nasledne, ze maju a mam jej ho povedat (drza intonacia hlasu). Zastavil ju az jej kolega, ktory jej povedal, ze ich naozaj neobsahuju.
Nasledne na to ho (doslova!) chytila a smarila do takych priesvitnych folii na A4 format papiera a obviazala niecim a dala prec z mojich oci. Ze krabicu ani nepotrebuju.
Najviac ma ale zabil fakt, ze sa ma pytala, ci som ho od niekoho kupil, nakolko nebol vedeny na meno mojho obcianskeho preukazu.
Ja na to, ze mam predsa blok a zarucny list, ze ju to nemusi zaujmat. Po tom zostala ticho.
A teraz otazka na vas, cteni citatelia

nakolko teraz T-Mobile iPhony nema, bojim sa, ako dopadne reklamacia. Mate s tym nejake skusenosti z prvej ruky? Ak ano, dakujem za ich napisanie.