Jiz nekolikrat se zde probiraly moznosti propojeni iPhonu s autoradiem, ktere nema jack a nebo USB vstup . I ja jsem delsi dobu hledal reseni a po vselijakych testech s FM transmitery apod. jsem toto reseni konecne nasel.Jedna se o krabicku, ktera se kabelem pripoji do zasuvky CD changeru . Ten maji v drtive vetsine mnoha starsi i soucasna autoradia. Z teto krabicky pak jsou vyvedene dva kabely - jeden USB a jeden AUX ,ke kterym je mozne pripojit cokoliv, i iPhone.K tomu jeste obsahuhje tato krabicka i slot na SD. K USB muzete pripojit iPod , bohuzel s timto USB ale nas iPhone nefunguje, jen iPod. iPhone je ale idealni propojit s AUX kabelem, ktery zastrcite do sluchatkove diry. Prilepeny na okne pak mate dokonaly prehled o tom ,co hraje, muzete iPod v iPhonu ovladat ,pripadne poslouchat muziku na pozadi navigace apod.(pri navigaci pri povelech, ktere jdou do repro auta, se muzika samozrejme ztisi ) Montaz teto chytre krabicky je mozna do vetsiny aut a na vetsinu autoradii, muzete ji dat do kastliku a nebo diky pomerne dlouhemu kabelu treba do loketni operky apod. Osobne ji ale mam nalepenou pod radiem v desce a ven mam jen vyvedene kabely do kastliku . Funguje i na vetsine ovladani na volantu, je mozne ji obohatit o BT modul pro A2DP apod.
Ceny se pohybuji mezi 2 a 3 tisici , coz je myslim rozumna castka, zejmena ve srovnani se sumitkami ve forme ruznych FM transmiteru apod. Vice najdete na
http://www.xcarlink.cz/ . Nejedna se o reklamu, ale vyjadreni spokojenosti a doporuceni vyrobku, ktery mozna nekteri z vas hledaji. Ale kdyz mi prodejce posle flasku dobre skotske, urcite ji neodmitnu......