Iphone 3G nefunkční sluchátko

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

muppetsonka | pon pro 28, 2009 11:14 am

Iphone 3G nefunkční sluchátko

Ahoj všem,
na iphonu mi přestalo jít sluchátko, reproduktor funguje normálně, hovor přes sluchátka i reproduktor je v pořádku. Ve sluchátku není slyšet vubec nic, ani šum. Zkoušel jsem restore, vyčistit jack konektor, ale nic nezabralo. neměl by někdo nějaký tip? Případně kde a za kolik cca opravit?
Host
Host

Vocas | stř led 06, 2010 6:16 pm

Re: Iphone 3G nefunkční sluchátko

Ahoj,
To, že ti nejde sluchátko není iPhonem, ale sluchátkama. Jsou prostě rozbitý. Tohle se mi stalo už se 2 sluchátkama od Apple (jedny od iPhonu, jedny od iPoda). Vždy mi přestalo hrát jedno sluchátko. S tím nic nenaděláš a oprava je podle mě zbytečná (pokud vůbec jde). Kup si jiný sluchátka a je to! :wink:

muppetsonka | čtv led 07, 2010 12:27 pm

Ahoj, dík...
ale nemám namysli sluchátka jako takové, ale sluchátko přímo v iphonu. Prostě když mi někdo volá a zvednu to, přiložim telefon k uchu, tak neslyšim vubec nic :)
Host
Host

Uživatelský avatar Beavers | čtv led 07, 2010 12:41 pm

Je nutno podívat se v nastavení hlasitosti zvuku, zda nemáš zvuk stažený. Také vyzkoušej při hovoru postranní kolébku, zda tam nemáš zvuk stažen. Zkus přepnout na hlasitý poslech, hovor musíš pak slyšet ze spodního reproduktoru.
Nastavení síly poslechu audio přehrávače (iPod) není spjat se sílou hlasu při telefonování. Btw, přehrávač ti hraje do reproduktoru i do sluchátek?
Nakonec ještě zkus telefonovat přes originální sluchátka, je u nich na kabelu mikrofon, hlas musí být slyšet ve sluchátkách.
Jackem sluchátek projeď párkrát zásuvku v telefonu, někdy se neuvolní vypínací kontakty při používání sluchátek.
Předpokládám že jsi už vyzkoušel/a vypnout a zapnout telefon.
Neposlední možností je reset all settings, ale tím se ti vymažou některá nastavení telefonu.
Pak už jedině zkusit Restore, tím vyloučíš, že šlo o SW chybu a jedná se skutečně o chybu HW.
Pokud nic z toho, co jsem uvedl nezabere, vypadá to už jen na reklamaci. Neupadl ti telefon nebo nedostal nějaký podobný šok?
Moderator fóra
Moderator fóra

honza ips | pát led 08, 2010 9:45 am

Polud je to sluchatkem oprava stoji cca 600 kc.

muppetsonka | ned led 17, 2010 3:22 pm

Takže vyřešeno - výměna flex ke sluchátku. cca 800,-

Lock. Beavers.
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone - smartphone