tak se rovnou zeptam jestli se vyznate jak ma byt umistena antenka v iPhone pac od te doby co jste mi vymenili displeje mam problem se signalem, ze bych se zitra odpoledne ukazal a vy se mi na to prosim koukli dekuji
No ja to primo nerozdelalal, ale poskodit, tedy omackat, se to da velmi snadno. Technik rikal ze si na to musi udelat specialni udelatka aby to nebylo moc otlacene.
zdary, byl sem dneska v servise a s opravou by u nich nebyl problem, jen potrebuju nekde sehnat display... Dostal sem referenci na Morena, tak se te tazi, nezbyl ti nejaky a jaka je moznost casove nejaky obstarat a jaka bude asi cena? dikes moc
Ještě tu mám poslední 2 kusy. Cena je 2000 Kč na dřevo, nebo pokud to máš do firmy a chceš doklad, tak 2400 Kč. Více asi SZ, ať to tu zbytečně nezamořujeme.
Zdravim vsechny. Mel bych otazecku dneska mi upadl iphone na dlazdice a prasknulo mi sklo. Vse funguje na jednicku ale mam tam pavouka jako blazen. Chci se zeptat je tu nekdo kdo tohle dokaze vymenit? Je to sice jen kosmeticka vada ale vadi mi:) Prosim o napsani ceny kolik se pohybuje takova oprava. Dekuji predem.
Pokud byste meli chut mi odepsat na mail tak savar@seznam.cz.
Mam u sveho iphona rozbity vybracni motorek...Nefunguji vybrace a v iPhonu nejak tak divne chrasti (asi je uvolneny)... Slo by opravit a popripade za kolik? Dekuji
Tak panum ze servisu moc dekuji. Dneska mi opravili meho milaska a pracuje jako nikdy predtim (mam EDGE tam kde sem drive mel jen gprs;)) nevim co udelali ale mam hroznou radost a taky se zachovali ferove a pocitali to jako reklamaci opravy, takze sem nic neplatil jeste jednou dekuji
Ahoj všichni bohužel musím oznámit, že termín dodání LCD na které tak všichni čekáte se oddálil na konec Dubna. Jakmile budou přpravené dám na fórum všem vědět
iPhone 5s 64GB Gold iOS 7.1.1 MacBook 13,3" with Retina iPad 3 Black WiFi +3G 32GB >>> http://www.servis-jinak.cz <<<
Zdravim, dneska mi upadl Iphonek na zem když jsem běžel na tramvaj(takle sem si snad v životě nenadával). Koukam na něj, dost odřenej tak sem byl nasr*nej, a pak jsem zjistil že nereaguje na dotzk resp. reaguje jen tak horní 1/3 displeje.... jde to nějak opravit ? nějaký zkušenosti ? dík za radu zatim
Tak som dnes musel navstivit Dannyho2, pretoze iPhone vypovedal poslusnost. Prestal citat SIM kartu. Danny mi do dvoch hodin telefonoval, ze je phone opraveny. Velka pochvala a velka vdaka. Vrele ho odporucam Boris
Sakra zrovna Praha...Jsem z Brna... Ale je tu taky jedna Mobil Pohotovost...Nevite jestli v Brnenske Mobil Pohotovosti ''znaji'' iPhone a vedeli by popripade jak s nim spravne zachazet pri oprave nebo pouze Praha?
Pro wanysekcz : Stav se u nas "vse" se da opravit Urcite se ti na to mrknem jen ted v soucasne dobe je problem s displejema zatim nejsou skladem pokud si sezenes svuj neni problem ho prohodit
iPhone 5s 64GB Gold iOS 7.1.1 MacBook 13,3" with Retina iPad 3 Black WiFi +3G 32GB >>> http://www.servis-jinak.cz <<<
Cuzz newis cim muze byt problem:Zapnu iphone vse ok najede stale ok ale pak kliknu na neco napr kalkulacka otevre se ale dal na nic nereaguje to samy je u vsech jednou kliknu a pak nic kdyz ho dam do sleepu tak zmavne ale stale prosvita wallpaper,operator a cas newite co s tim?
nemusis mit screenshot, ale neco podobneho, zkontroluj bezici procesy a ty podezrele vypni, jak na to napsal iLupine a jeste tak mimochodem nemas Caterpillar? Pokud ano, tak ses asi v pruse*ru
Ahoj vsem, verim ze jiz zacinate silet jelikoz dily stale nedorazili. Timto prizpevkem bych se chtel vsem omluvit za to cekani! Dily zatim stale nedorazily ;( Pokud vsak nechcete cekat zkuste sehnat potrebne dily svepomoci a za stavte se u nas pokud si na vymenu sami netroufnete. Radi vam touto formou pomuzeme
Zdravim všechny, před měsícem jsem si u mobil pohotovosti nechal opravit display u iphonu a do ted jsem to testoval v zahraničí a musím uznat že odvedli vynikající práci, vše krásně funguje... Snad lepé než před tím, za ten profesionální přístup se vyplatí zaplatit, lepší než si ho doma sám zničit... Pokuď máte problém, je to asi nej řešení