Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

To mi pripomina jeden pripad - 62. den v reklamaci, 2. reklamace, obchodik tvdi: my vam nemuze vratit penize, protoze servis se nam jeste neozval a prodelali bychom na tom.
Tak pak uz mi dosla trpelivost. Pohrozil jsem s COI a na druhy den jsem mel dobropis ve schrance a nasledujici den penize na ucte. Clovek se nikdy nesmi nechat odrbat!macuser píše:To jakym zpusobem ma byt vyrizena reklamace bych neuvadel a nechal to tak. Az podle vyrizeni bych se dozadoval naroku plynoucich nevim jestli v tvem pripade z obcanskeho nebo obchodniho zakoniku.
Obcansky zakonik
Nicmene v tomto pripade je postup zajimavy. Vyzadal jsi si opravu. Neopravili. Mozno z toho vyvodit vadu neodstranitelnou - vznika narok na vymenu zbozi, ale pozor pouze za stejne zbozi nebo vraceni penez, tak tomu je i pri nedodrzeni reklamacni lhuty 30 dnu. V tvem pripade kdybych nemel telefon zakoupeny na smlouvu za vyhodnejsi cenu, necham si vratit penize a poridim si timto zpusobem iPhone 4.

Oprava řešena výměnou jednotky - nový telefon - nové IMEI - pro budoucí reklamaci původní záruční list+protokol o opravě a výměně jednotky. Hoorayyy
mam vzadu prasklý kryt, docela mě to štve, už to není telefon jaký to býval
takže si udělám výlet do Kladna
doufám že nebude problém to že byl telefon koupený na Slovensku v orange (neblokovaný)

Bulwa píše:Gekko gecko
Jak jsem už psal,reklamoval jsem v únoru iP 3g a dostal nový přístroj s fw 4.2.1.Takže si myslím,že tam bude podobný možná i novější fw .Co jsem zaslechl ,ty přístroje nejsou tak úplně nové,jen v nějaké fabrice Applu,jakoby "repasované"

telefon používán cca rok a půl, rok nošen v krytech a nepoškozen pak kryty nenošeny a hned praskl kryt a začli další věci... od začátku v telefonu něco hrastilo a sklo bylo křivě nasazené... reklamace v iOpravně -> zatím to vypadá tak že budu mít nový telefon, napsali mi:oprava se provádí výměnou celého zařízení (náhradní díl v tomto případě je celý iPhone)

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé