Mezera u Iphone 4

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

havim | čtv úno 10, 2011 7:10 pm

Mezera u Iphone 4

Mam Iphone 4 cca 10 dni, jsem na nej dost opatrny a na presne konstrukci si dost potrim. Mam ale maly problem a nevim zda to reklamovat. U zadniho sklicka nad cockou fotoaparutu mam mezi sklickem a kovovym rameckem malinkou mezeru, kam se necha ale zastrit i papir a casem by se tam mohlo dostat vice prachu. Jaky je vas nazor? Prosim o radu.
Viz foto - http://leteckaposta.cz/920982148
http://arstechnica.com/civis/viewtopic. ... &t=1119763

Shark NX | čtv úno 10, 2011 11:24 pm

Mezera u Iphone 4

Vyzerá to na zle zložený kus. Stačí ak odskrutkuješ dva šroby na spodku telefónu, stiahneš zadné sklo a zase ho vrátiš. Ak aj tak nebude doliehat, tak to vidím na reklamáciu.

7luke.com | pát úno 11, 2011 12:16 am

Re: Mezera u Iphone 4

Na té fotce jsou buď chlupy nebo to vypadá, že Ti na ta místa už spadl...

Uživatelský avatar hellmachine | pát úno 11, 2011 12:22 am

Vypadá to víc na pád než na chlupy :)
Iphone 5 32Gb ios7 gm
Host
Host

Uživatelský avatar Barberry.pha | pát úno 11, 2011 8:28 am

podle toho obrazku s druheho odkazu (jak je to vyfocene zboku) tak to vypada ze iphone spadl a kryt odskocil ... nevim jestli to je fotka tveho iphonu nebo jenom ukazujes co si nekde nasel ...
ja jsem si zadni kryt i sundaval a daval ho zpatky nekolikrat a sedi mi naprosto perfetkne, takze pokud ti nespadl tak bych ho asi zanesl na reklamaci, muz to byt spatne vzadu pri montazi zaskocene a pomohlo by treba jenom kryt sundat a nasadit znova ...
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Moderator fóra
Moderator fóra

munku | pát úno 11, 2011 11:38 am

určite je to pacene na silu doskriabane od nasilneho vnikania asi si skúšal demontovat a nešlo ti to otvoriť poškodené mechanicky na reklamáciu zabudni

havim | pát úno 11, 2011 11:55 am

Iphone mi 100% nespadl, kdy si to vygooglejete (iphone 4 gap) tak vam to vyjede hned v prvnich ctyrech odkazech, ze to resi vice lidi i v USA, a rikaji, ze jim to hned v Apple prodejne vymenili. Urcite bych tam s tim nesel, kdyby mi telefon spadl :-D

edit: Do Britexu se mi to opravdu posílat nechce :-D

MODERÁTOR pe.kova VARUJE:

DOUBLEPOST! JEŠTĚ JEDNOU A PŘÍSTĚ MAŽU!

wr3ck3r | sob úno 12, 2011 1:14 pm

tenhle problem mam taky po oprave iphunu v britexu, vznika mezera (výmena celeho displaye- rozbite sklo, zaruka ale pokracuje dal) plus je pouzity nejaky jiny vetsi predni plastovy ram- je to poznat hlavne pri pohledu z boku a home button je spatne zasazeny- sklo reze do prstu..
Zaruka teda bezi dal a ja se ptam: Muzu tam s tim jit bez toho aby me neposlali zpet domu ? A resi se tenhle problem novym kusem ? diky za odpovedi a za rady :)
iPhone 4 32 GB, [4.0.1 JB] VODAFONE CZ
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone - smartphone