Zbývá otázka, jestli se má vůbec (případný) prach šanci dostat do zorného pole.... no jak jsem psal... spousta lidí na internetu si pochvalují díry, že došlo k zlepšení, chce to ještě čas a zkušenosti odvážných

jinak samozřejmě nechci na tom pouštět alba, ale jde mi o to, ať to reprezentuje (navíc taková mašina)... nahoře jak cituju ten anglicky psaný post, tak píše, že se zlepšila nejen hlasitost, ale i "kvalita" zvukového projevu.... teď, pokud tam nedám marimbu apod., tak je to zvonění nejpříšernější ze všeho, co jsem za poslední dobu slyšel.... zlaté čínské telefony v tomto (zvuk repro)....
edit1: OT: jj, pokud je v kalhotách, tak je to OK

edit2:
tady je k tomu obsáhlá diskuze, vyplývá z ní něco, že se nemůže porušit repro, že je tam air tunel.... jak je známo, zvuk potřebuje prostor, zkuste na subwooferu z 5.1 sestavy ucpat hadrem ten jeho výdech - ani si neškrtne...
edit3:
Udělal jsem výtah z
poslední strany diskuze a jak tak sleduji, brzy do toho asi osobně jdu taky

I did it and it worked!!! Awesome trick! I don't care if i void my warranty. With a phone of a low speaker, is like having no phone. so...
---
The ringer volume and speaker phone volume was so bad on my phone from day 1 that as much as I love this phone I was about to get rid of it, best phone in the world is no good if you can't hear an incoming call to use it on !!! I have posted this problem on every site I am a member of, half a dozen times on each with NO fixes offered by anyone.
And now I find out all I had to do was punch a couple of holes???? LOL..
All I can say is "THANK YOU" for this fix.. I can now keep my phone..
---
This does work......
With the holes that u really cant puncture, dont force it! only do the holes that are easy to slide through!
To get clearer, better sound PUT YOUR EQUALIZER TO
BASS REDUCER...
---
The actual speaker on the iPhone is recessed about half an inch from where the membrane is, so don't worry about damaging the actual speaker. I've had my antenna cover off and can confirm this.---
YESSSSSSSSSSSS it works, Plus i put the speakers few inches from my lips and i can feel the air comming out.