Zdravím všechny co si zde čtou můj problém a zároveň prosím o radu.Snažil jsem se zde na fóru hledat můj problém,ale bohužel marně

Problém spočívá v tom že jsem koupil Iphone 3G 16GB,byl v něm fw 4.0 a fungoval plně,jen display nešel. Člověk od kterého jsem Ip pořizoval mě říkal že u Ip prováděl upgrade na vyžší a od té doby přestal jít display,ale na IP je vidět že je měněno přední sklíčko a můj názor je zda to nemůže být nějak špatně zapojené nebo tak něco.IP jsem rozebíral cca 3x dle návodu na youtube,ale bez výsledku.Flex kabílky se zdají být též v pořádku.Dále jsem se dočetl že by mohl pomoc i restore,které jsem se snažil též dělat,ale bezúspěchu

pokaždé vyskočí chybová hláška s číslem 1601 - 1604.Zkoušel jsem snad všechny fw co jsou dostupné,ale pokaždé stejný problém.Zkoušel jsem upravovat i hosts soubor a i jsem zkoušel jiné verze Itunes.Pod nižší verzí Itunes mě vyskakovala chyba tuším že 10.Zkoušel jsem Ireb pro odstranění chybi v Itunes,ale opět nezabralo nic,tedy vyhodilo mě to hlášku že mám zelený display i když má být bílí nebo černý.Quick PWn pro win mě nefunguje vůbec

při kliknutí na ikonu mě hned xp vyhodí hlášku že doslo k selhání.Opravdu tedy nevím už co dál a prosím o radu a děkuji.