Zdravím, mám 2 ročný iphone 4 a doteraz bolo všetko v poriadku ,, už som si kúpil 4s a ten 4 som chcel predať ,, všetko bolo ok a 2 tyždne som ho nepoužival ,, potom som išiel z neho zavolať a nebolo ma počuť. Hneď som skúšal obnoviť nastavenia.. restore a nakoniec som objednal nový dock s mikrofonom. Vymenil a furt nejde. Skúšal som aj toto (
http://www.youtube.com/watch?v=DPR8qrAcg5g) a nepomohlo ani to.. už neviem čo s tým môže byť :/ ,, Pritom mi ani nepadol ani nič, prestalo to ísť len tak. Jediné čo ma napadá že som ho mal medzi tým otvorený a porovnaval som zrovna či dock z iphone 4 a 4s je totožný .. zistil som že nie tak som to ďalej ani neriešil nemal som ho ani vytiahnutý odtiaľ nakolko tam je nalepený.
a ešte doplním že ten nový som skúšal len tak že som ho zapojil a nedaval som na to ani ten reprák s antenou a skúšal som to len tak lebo som ho nechcel lepiť. S predajcom som bol dohodnutý že ak mi výmena nepomôže, môžem ten dock vrátiť. Ale zapojený bol dobre, keď som pripojil kábel tak všetko v poriadku.. jediné čo tak ten mikrofón stále nič ..
vie mi niekto pomôcť?