Iphone 5 poskodená matičná doska

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Mike_1524 | pon úno 03, 2014 4:03 pm

Iphone 5 poskodená matičná doska

Zdravim
Potrebujem poradit. Na mojom iphone 5 zacalo poca hovoru sustat, nebolo pocut druhu stranu, ani mna, zvysok fungoval normalne, sms, internet, proste všetko. Nakolko zaruka na nom uz nebola, odniesol som ho do servisu. V servise zistili ze je poskodena maticna doska (iphone uz ai nenabehne do menu len logo itunes a kabel a vzdy konci chybou 4005).

Moja otazka znie? aku maticnu dosku zohnat (blokacia iphonu je ulazena na matcnej doske?)
Host
Host

Uživatelský avatar mork4 | pon úno 03, 2014 6:46 pm

Re: Iphone 5 poskodená matičná doska

Maticnu len tak nezohnas, a ked hej tak za nu das skoro cenu telefonu.
“Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.” Albert Einstein

 Macbook Pro 15 late 2013
 iPhone 6 64GB
† iPhone 5 16GB
† iPhone 4 16GB
† iPod Touch 2G 8GB
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

MaTToS | pon úno 03, 2014 11:29 pm

Re: Iphone 5 poskodená matičná doska

Nová doska sa zohnať nedá takže zostáva iba použitá z rozbitého telefónu či inak "neopravitelného" kusu - otázka však zostáva že v akom stave bude taká doska ak je iphone poškodený natoľko že je len doska použitelná ... Ďalšia vec - blokovanie operátora máš na doske aj na serveroch apple takže keď kupovať dosku tak z telefónu ktorý blokovaný nieje .
Ďalej je to cena takej dosky, swap iP5 16GB by si mal mať za 350€ spôsobom že odovzdáš v apple(store/servise) svoj nefunkčný/poškodený telefón ktorý je mimo záruky alebo záručné podmienky nespĺňa a v danej cene ti Apple dodá presne taký istý telefón s takými istými parametrami vrátane toho istého blokovania na operátora aké si mal ale v 100% stave a so zárukou 12 mesiacov nakoľko sa jedná o produkt použitý a nie nový - repasovaný tel. rovnaký ako chodia z reklamácií .
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone - smartphone