Neobvykle rychlé vybíjení

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

vebecko | ned úno 09, 2014 9:53 pm

Neobvykle rychlé vybíjení

Ahoj všem, potřeboval bych pomoct.
Cca před týdnem se mi začal rychle vybíjet iPhone. Výdrž rapidně klesla cca na 8 hodin.
Neměnil jsem žádné zásadní nastavení, které by mělo mít vliv na výdrž.

Zkoušel jsem všechno možné co mě napadlo. Vypínal jsem služby, které mají vliv na výdrž - tj. polohové služby, aktualizace na pozadí, Datové služby, 3G.... Obnovil nastavení, vymazal data a obnovil nastavení. Nic se pozitivně neprojevilo na výdrži. Nakonec jsem i koupil novou baterii a vyměnil. Ani to nepomohlo.

Potom jsem zjistil že v Nastavení > Obecné > Využití > Čas od posledního úplného nabití se položky Využití a Pohotovost liší jenom nepatrně, tj. telefon se tváří jako by pořád něco dělal. Např. po 6 hodinách pohotovosti telefon udává 5:30 využití, což není pravda. Zkoušel jsem opět vypínat všechny služby až jsem nakonec vypnul vše, a poslal telefon do módu letadlo... ale ani to se nijak neprojevilo. Ani na výdrži baterie ani poměru využití a pohotovosti...

Netuším jestli je problém v HW nebo SW :unknown:
Host
Host

Uživatelský avatar Tony1 | pon úno 10, 2014 3:11 pm

Re: Neobvykle rychlé vybíjení

Zkus výdrž znovu a ne přes letadlo ale prve vyhoď sim a restartuj hard resetem, pak zkus kolik vydrží. A pak zkus sim a porovnej.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

vebecko | pon bře 03, 2014 3:44 pm

Re: Neobvykle rychlé vybíjení

Tak jsem přišel na na zajímavou věc. V případě, že je telefon připojen na WiFi vybíjí se neuvěřitelným tempem. V případě zapnuté WiFi a nepřipojené žádné sítě vše relativně v pořádku... :unknown:
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone - smartphone