iPhone 4s Power Button Oprava

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar havrilko | pát čer 06, 2014 7:56 am

iPhone 4s Power Button Oprava

Ahoj. Mám doma jeden iPhone 4s, kde Power Button funguje, ale necvaká. Proste tam nieje to kliknutie. Tak som to rozobral, vyčistil a dal nový celý flex aj s tlačítkom. Aj tak to necvakalo ale fungoval. Po niakej polhodine čo som to stláčal tak začal cvakať ale preistotu prestal fungovať :( Tak som dal zasa nový flex a ten ani necvakal ani nefungoval.... Tak som sa naštval, vybral som z môjho iPhone 4s plne funkčné tlačítko aj s flexom (Ja bez toho prežijem, opravujem to sestre), dal som ho tam a aj tak to nefunguje, ani cvaknutie ani tlačítko...
Vie mi niekto poradiť čo robím zle? alebo čo mám robiť aby to aspon cvakalo?
Jeden známy mi povedal že on uvolnoval šrobiky až dokým to nezačalo cvakať ale to sa mi niako nepodarilo.
Ďakujem za každú radu. :)
Host
Host

Uživatelský avatar Tony1 | pát čer 06, 2014 9:15 am

Re: iPhone 4s Power Button Oprava

:-) to asi naser... že. Jediná rada sundej flex podívej se do rámu zda kolem tlačítka nejsou nečistoty a zda tlačítko máš správně, ze spod tlačítka nesmí být nic nalepeno a tlačítko vložit ohnutým drátem dole. Na spínači u flexu musí být malá černá tečka a když na ni zatlačís musíš cítit cvak. Spínač musíš nalepit na držák kde na něm jsou dva výstupky takové trhy a do nich musí zapadnout dvě dírky na flexu spínače. Šroubky normálně utáhnout pokud je povoluješ tak je něco špatně a nebude to kvalitně opraveno.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar havrilko | pon čer 09, 2014 9:15 am

Re: iPhone 4s Power Button Oprava

Nuž nejde mi to tak ani onak... Dojalo ma že ani ten originál mi nefunguje. Teraz ked som to asi 10 krát rozobral tak už nemá ani tú čiernu bodku čo spomínate... No nič, precenil som svoje schopnosti :)
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone - smartphone