No popravdě nevěřím, že by ho využívala naplno. Na druhou stranu věřím, že ho rozhodně nebude mít jen na okrasu. Navíc - iPhone ještě neměla (jen iPad mini). Tak doufám aspoň na 60% by se snad dostat mohla.

Ale asi svůj stávající telefon SGS 3 využívá víc než na okrasu, když mi co chvíla hlásí, co ZASE nejede či blbne.

A já coby domácí servisák už toho krámu mám plné kecky.
A protože máme 4 letého klučíka, příležitost fotit je asi často

Na druhou stranu - snad ani já ho nevyužívám na 100 %
cuting: jak jsem psal už několikrát, myslím že to je hlavně o zvyku. Přejít z 4" na 5,5" je obrovský skok. Ale z 5" na 5,5" už to tak hrozné není. Mrkni v reálu na Note 3. Já když s tím viděl někoho telefonovat poprvní, smál jsem se. Ale už jsem to viděl tolikrát, že už mi to tak směšné nepřijde. Ale přece jen iP6+ už zdaleka není jenom na telefonování. A na to ostatní je určitě větší lepší.
Já taky surfuju na mobilu jen v kritické situaci - jinak mám iPad a ten mám u sebe v podstatě stále (až na vyjímky).
A na focení - ačkoli máme zrcadlovku - telefon máš u sebe prakticky vždycky. Zrcadlovku bereme spíš když budeme cíleně něco fotit.
preston: moje žena iPhone nechtěla - nikdy mě o něj nežádala. To já ji do něj spíš tlačím, protože SGS3 mě fakt silně vytáčí. A 4" nechtěla, že se jí zdá hrozně malý - když měla 5".