WebScript | ned úno 15, 2015 8:06 pm
Poviem ti pravú skúsenosť, máš na výber 2 možnosti.
1. Prvá možnosť je ako si napísal vyššie, dať to do autorizovaného servisu s tým, že je zohnutý. Je to na nich a podľa ich posúdenia. Ak to tam dáš máš šancu uspieť, lebo interný VMI dokument píše o tom, v akých prípadoch môžu uznať ohnutý iPhone 6/6 Plus. Keď neuspeješ, vyhádal by som si priamo v servise nech to ohnutie pozrú podľa ich internej VMI príručky a stoj si za tým, že to spadá pod VMI. Reklamoval by som to ale, ako iní hore napísali s inou, úplne nesúvisejúcou závadou s ohnutím.
2. Druhá možnosť je ho ohnúť naspäť. Neviem ako si na tom so silou, ale niako by si to mohol vedieť ohnúť naspäť. Skús zatlačiť zo zadu na strane kde sa to ohlo. Tlač na strany, nie do stredu, lebo môžeš urobiť preliačinu dovnútra a to by sa už ťažko opravovalo a pravdepodobne by to neprešlo VMI. Keď to vyrovnáš (porovnávaj s rovným povrchom - stôl) pozri si, či nevidíš niake zmeny na povrchu hliníka (hlavne pri tlačidlách na hlasitosť) - drsný povrch, zmenená farba. Ak vidíš niaku zmenu tak potom reklamácia s tým, že uvedieš zase niaky iný dôvod, respektíve si ho nechaj a po čase keď nájdeš niake chyby tak potom to reklamuj.
Ja som to 2x urobil s iPhone 5, ktorý je zdá sa mi, že 2x náročnejšie zohnúť. V každom prípade pri 1. možnosti im povedz, že chceš aby to posúdili podľa VMI.
iPhone 5 32GB Black iOS7 | MacBook Pro 13,3" 2012 Intel Core i5 4GB RAM | iPhone 4 16GB White