Pjoin | pát bře 04, 2016 6:59 pm
Zdravím, mám Ip 6 a chrastí úplně otřesně. Telefon je po výměně, reklamoval jsem chrastění a nedržící sklo, telefon vyměnily za nový, sklo sice drží, ale chrastí daleko víc než původní, občas není vůbec rozumět. Pravda je, že s některými čísli je to lepší, ale myslím, že to souvicí spíše se schopností některých telefonů přenášet nižší frekvence. Úplně nepoužitelné je handsfree v autě, tam je to naprosto přebuzené a nerozumím vůbec nikomu. Původní před výměnou fugoval v autě normálně. Na původním šlo zeslabit hovor na telefonu a zesílit rádio a bylo vše OK. Vyměněný nereaguje na tlačítka na telefonu (při handsfree). Zvažuji návrat k Lumii, na ní fungovalo i hlasové vytáčení, což postrádám hodně (v autě). V podstatě bych řekl, že jediným kladem Ip 6 je výdrž barie, jinak ve všem spíše zaostává. Další reklamaci nezvažuji, sice byl telefon po několika dnech zpět doma, ale po obnově systému jsem zjistil, že se v podstatě stáhnou pouze prázdné aplikace, do nich si vše musím nahrát už sám, tzn. celý den práce. Nejraději bych se toho zbavil, ale kdo si koupí telefon, ve kterém není rozumět, prostě past, určitě jsem z jablek vyléčený.