FilipiP4 | stř bře 02, 2016 5:34 pm
Dobrý den mám problem s wifi mel sem jeden iphone na kterem přestala fungovat wifi tim zpusobem že zešedla a nešlo na ni kliknout, po nějaké době a hledání jsem zjistil že je to wifi/bluetooth čipem na desce, lidé radí že se má čip nahřát třeba horkovzduškou a že potom to bude OK ,udělal sem to a super wifi asi 2 mesice funkční, potom zase zašedla, po asi 20ti pokusech co se wifi vždy zašedla to schytal i bluetooth. Za super peníze koupil jiný iphone 4s ve stavu skoro noveho telefonu,po asi 2 tydnech jsem sem se rozhodl nechtěl jsem ten novy otloukat a tak jsem vzal ten muj stary ktery byl krome desky s rozbitym cipem vpořádku, dal jsem do něj desku a baterku z nového vše OK asi první týden a včera večer co se nestane , telefon se při zapnutí wifi seknul jako vždy když wifi zašedla a po hard restartu, jelikož se s telefonem neda pak nic dělat, wifi zašedla i na (novém) iphonu, myslel sem že si někdo zeme dela srandu,usoudil sem že je v hardwaru toho starého něco co toto dělá, tak sem desku vrátil zpět do noveho a nic pořád je to špatný, zřejmě něco v tom starém telefonu je rozbitý napadla mě jedine wifi antena ,ta je jedina co si myslim že by to mohla dělat, každopádně zahřývat nic nechci už a ted mám dva plně funkční iphony 4s na kterých je zašedlá wifi. Díky za přečtení, kdyby měl někdo nějaký nápad nebo zkušenost děkuji za případné komentáře,a ikdyby ne tak jsem se aspon chtěl podělit o svou zkušenost. Hezky den.