Ahoj, začal mi zlobit můj dědeček. Hledal jsem nějaké info, ale veskrze jsem našel jen problémy s baterií, což není můj případ, tak ho s dovolením popíšu.
Najednou bez nějakého pro mě možného důvodu se mi vypíná 4S, nejprve jsem šel logicky po baterii, koupil jsem novou, problém přetrvává, vyzkoušel jsem celý Iphone uvést do továrního stavu, odhlásit icloud a pak znovu natáhnout zálohu, problém přetrvává, vyčistil jsem nabíjecí konektor, nic, sundal zadní kryt a "vyfoukal" prach a bordel, nic. Dalším testováním jsem zjistil, že se tak děje v závislosti na délce nečinnosti, pokud ho používám a "zhasnutej" je pár minut tak se po zmáčknutí home button hned rozsvítí, čím je pauza ponechání v nečinnosti delší tím také trvá po zmáčknutí home déle než se rozsvítí, třeba i 2s, další fází je, že se už nerozsvítí a lze ho spustit pouze restartem, tedy současným zmáčknutím home a power tlačítka. Trošku si lámu hlavu co s tím, závada mi přijde spíš jako sw než hw, když je tam ta vazba na to "spaní", ale nenapadají mě další kroky co ještě zkusit.
Díky za případné rady, nebo zkušenosti se stejným problémem.