[pouzdro] MARWARE C.E.O. Elite for iPhone

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar hop | sob bře 28, 2009 9:21 pm

[pouzdro] MARWARE C.E.O. Elite for iPhone

Chtěl bych se s vámi podělit o zkušenosti s jedním pouzdrem. Jedná se o Marware C.E.O. Elite for iPhone (link odkazuje na recenzi pouzdra, aby jste věděli, o které se jedná). Toto pouzdro již v nabídce Marware na webu nenajdete, ale zřejmě se dá stále někde koupit.

Obrázek

Po více jak roce používání, kdy jsem s ním byl naprosto spokojen však musím varovat a pouzdro DŮRAZNĚ NEDOPORUČIT.

Důvod? Poškozený displej iPhonu!!!

Nedávno jsem zjistil, že mám poblíž pravého okraje uprostřed asi 3cm dlouhou šmoouhu, místo, které jakoby svítí intenzivněji než zbytek displeje. Nejdřív jsem myslel, že je to jen nějaká nečistota, ale mýlil jsem se. Je to poškozený displej od spony na tomto pouzdru!

A to od části spony, která je zašitá v pouzdru - na jejím konci je totiž poměrně ostrá hrana, která tlačí přímo na displej telefonu.

Jsem z toho hodně otráven, je to sice v podstatě kosmetická vada (funkčnost displeje je bez chyby), ale občas si nemůžete nevšimnout světlé šmouhy :-(

Takže mi nezbývá, než nosit telefon v kapse nebo si najít jiné poudro. A po těchto zkušenostech už asi zvolím jedině hard case verzi, a to Marware QuickVue, které tu před časem recenzoval rony.

Případně si rád nechám doporučit něco jiného (podotýkám, že chci pouzdro, nikoliv ochranný obal telefonu)
iPhone 4S 32GB (bez JB) | New iPad 64GB WiFi (bez JB)
iPhone 2G 8GB, FW 1.1.1 -> 1.1.4 (ZiPhone 2.5) -> 2.1 (CZ/SK FW) -> 2.2.1 (CZ/SK FW) -> 3.0.1 (redsn0w)
iPod Mini 4GB Silver
MacBook Pro 13" 2.4 GHz
Host
Host

Uživatelský avatar rony | pon bře 30, 2009 11:05 am

Re: [pouzdro] MARWARE C.E.O. Elite for iPhone

To moje QuickVue je po smrti. Dovod:

1. uraz bol, ked som sedel a nechal ho otvorene, pri vstavani som ho pri pantoch odlomil. Zalepilo sa sekundovym.

2. uraz bol podobny ale uz som nemal nervy sa s tym hrat. Tentoraz sa odlomil klip - ma podobne tenky pant

Keby malo toto puzdro masivnejsi klb a nie tenucku kovovu palicku na jemnych plastovych pantikoch, tak je to SUPER puzdro.

Inak to bolo najlepsie puzdro - totalna ochrana, dobre drzalo na opasku, lahko sa davalo z neho aj dole (prst pod puzdro, odklopit klip)

Teraz mam take zatvaracie puzdro, kde sa do plastovych "kliesti" zacvakne telefon - je to uplny shit - telefon to nijako nechrani, telefon casto z toho vypadava.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone - příslušenství