Dock pro Iphone z EBay

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

CJHornster | pon kvě 11, 2009 5:44 pm

Dock pro Iphone z EBay

Zdar lidi chtěl bych dock na Iphone z ebay. Našel jsem tohle http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... AQ:US:1123 myslíte si že je bezpečné ho koupit (myslím kvůlu poškození třeba napájením)

Uživatelský avatar Beavers | pon kvě 11, 2009 5:51 pm

Re: Dock pro Iphone z EBay

Těžko říct, velmi se podobá docku, který jsem obdržel jako příslušenství ke svému iP 2G. Jakoby mu vypadl z oka. Otázka je, zda je to originál, ale zkus něco vygooglovat, nějaké zahraniční fórum.
Moderator fóra
Moderator fóra

CJHornster | pon kvě 11, 2009 6:02 pm

o fake doku jsem nic nenašel (například fake sluchátek je opravdu hodně), ale asi to vipadá, že je to dock pro Iphone 2G, ale nemělo by to bejt kompatibilní?

Uživatelský avatar Beavers | pon kvě 11, 2009 6:12 pm

Nemůže to být kompatibilní, už kvůli samotnému "sedlu" pro iP, které vzhledem k jinému obvodovému tvaru 3G nemůže být stejný. 3G by se tam prostě nevešel. Takže si vyhledej podobnou fotku pro 2G a porovnej vybrání toho sedla, u 2G je zadní strana zcela rovná (3G má záda zaoblená), čili z půdorysu se jeví vybrání symetrické - obě podélné linie jsou rovné a rovnoběžné, zakončené rádiusy. Celé to má tvar takový, jako bys spodek iP otiskl do plasteliny (pochopitelně s příslušným GAPem = vůlí). Totéž platí u 3G. Snad jsi mě pochopil.

EDIT: Na těch obrázcích v odkazu jsem porovnával samotný konektor a ten je jiného provedení než konektor u mého docku, ale může to být inovace.

3G Dock viz http://www.mobilytomas.cz/_pics/1220715577.jpeg
Moderator fóra
Moderator fóra

andrejkovo | pon kvě 11, 2009 8:09 pm

moj kamoš ma 3G a vopchal ho do mojho 2G docku aj keď s problemom ale funguje :wink:

CJHornster | pon kvě 11, 2009 9:22 pm

jinak už to mam doma (obědnal jsem to pře tydnem) a 3g se do toho vejde, jen jestli je bezpečné ho v tom napájet

Uživatelský avatar toncek | pon kvě 11, 2009 9:25 pm

Nebál bych se toho. :wink:
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
Moderator fóra
Moderator fóra

aladin | sob kvě 30, 2009 11:32 am

Ja mam taky isty tvar ako si prezentoval na obrazku.Kupil som ho v Rakuskom Orange.
Ma to jedinu zavadu dokaze to len nabijat,v pc sa nezobrazi ako usb tak nejde synchronizovat co ma nasralo...

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone - příslušenství