něco proti skrábancum

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

hawkboy | sob lis 14, 2009 8:06 pm

něco proti skrábancum

přeji dobrý den
chtěl bych vědet jestli existuje nějaky sprej nebo neco co by odstranilo škrabance na skle iphone nebo popřípadě jak se jich zbavit dekuji za odpovedi

7luke.com | sob lis 14, 2009 8:49 pm

Re: něco proti skrábancum

Pokud ty škábance nejsou jako díry po meteoritu, dokáže je "zamaskovat" dodatečně nalepená fólie. Zároveň pak i dobře kloužou prsty 8)

Uživatelský avatar Roony | čtv lis 26, 2009 9:45 pm

Muzu doporucit zagg invisible shield.....
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.
Host
Host

Uživatelský avatar JackieTran | čtv lis 26, 2009 9:52 pm

a nebo pomuze i kdyz si budes davat trosinku pozor na sveho mazlicka ;)
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Sedyman | pát lis 27, 2009 12:47 pm

Jenom bych chtěl upozornit na tzv.čistící pasty na displej,které prý odstraňují škrábance.Tyto pasty se nesmí používat na dotykové vrstvy!
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar spachal | pát lis 27, 2009 7:48 pm

To sklo na iPhone je opravdu sklo. Zadna lestici pasta, pokud nebude mit abrazivni castice z diamantu ;), zadny vliv na skrabance mit nebude ..
neposkytuji podporu pro iPhone, od toho je zde forum ..
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Uživatelský avatar Beavers | pát lis 27, 2009 8:05 pm

A když bude mít abrasivní diamantové částice, tak sklo ještě víc poškrábeš. Sklo prostě v domácích podmínkách nevyleštíš. Naděláš víc škody než užitku. Ale o tom jsem tu již psal v jiném vláknu, např zde: viewtopic.php?f=86&t=5964&p=185435&hilit=le%C5%A1tic%C3%AD+pasty#p185435
Moderator fóra
Moderator fóra

hawkboy | úte pro 01, 2009 11:45 pm

Invisible shield je dobra volba ale stojí kolem500kc a to je poměrně dost.navíc jsem v příspěvku zapoměl dodat ze mám iPhone 2g.
Dále mám na něm vzadu přidány zadní kryt pro 2g vypadá zadu jak 3g.
Tady na fóru jsem pročítál ty topici jestlima cenu folie nebo ne abyly tam jmenovaný folie v cenově relaci + -200kč ty by na to nestačily??
dále bych chtěl dodat ze ty skrabance nejsou tak velké když prejedete nechtem tak jesamozdrejme cítíte ale při zapnutém iPhone nejsou moc vydet.

Uživatelský avatar jubei80 | stř pro 02, 2009 7:14 am

Jukni na tenhle odkaz: http://www.bestskinsever.com/servlet/StoreFront
a zkus aspon trosku upravit ten pravopis, je to strasny.
Host
Host

sstopar | stř pro 02, 2009 10:45 am

Clovek, ktery poskrabe celni sklo IP ? To folie neochrani.
Pouzivam klasickou folii a je dostatecnou ochranou. Soucasne mam i kozeny polep na zadni stranu (tu folii dostavam v cene toho polepu). Ten polep jsem menil po 4 mesicich za hnedocerny a po sundani me az prekvapilo, jak krasne neporusene IP i pres me zachazeni vypada ... Nemluve o hrubsim narazu o stul je to do mekkeho.
Mam 3G a folie je asi spis pro 2G ... je o neco mensi ...

hawkboy | stř pro 02, 2009 1:26 pm

Za diaktriku se omlouvám pisi z iphoni a na tu klavesnici se teprve zvikam.
Na odkaz ma tustranku sem Koukal ale nenašel sem tam skin pro 2G
ale našel sem na strance http://www.macwell.cz/cs/macwell/86/fol ... phone.html fólii za 200a tady na fóru se již psalo ze je docel dobra.ale jestli jedina folie která dokáže znevyditénit ty skrabance jeta za 500 tak nemám asi na vyber

Pravopis není o zvykání si na klávesnici, protože "i" a "y" tam mají svoje klávesy. Je tam i mezerník a když se dokážeš zdržovat s psaním diakritiky (pokud víš, co to je), tak musíš dokázat stisknout i správnou klávesu, aby byl pravopis správný. Zkrátka ten tvůj argument u mě neobstojí. Nepleť si termíny diakritika a pravopis. O diakritice nebyla vůbec řeč, ale o pravopisu! Beavers.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone - příslušenství