Pouzdro pro 3G

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

z77m | ned říj 12, 2008 7:56 pm

Re: Pouzdro pro 3G

Chtěl bych všechny varovat před WaveCase - po cca měsíci a půl používání mám pěkně poškrábaný záda a chromový rámeček vepředu. Jinak mužu potvrdit, že v rozích to nedoléhá, dostává se pod zadní část dost prachu..
Host
Host

Uživatelský avatar Gekko gecko | ned říj 12, 2008 8:12 pm

No pěkný...že já radši nevzal ten silikon ale snad to bude dobrý...když na předek i zadek nalepím fólii ne? nevím tedy jestli kryje i chromový rámeček...
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
iPhoneHolik
iPhoneHolik

z77m | ned říj 12, 2008 8:40 pm

Myslim, ze když dáš komplet folie, bude to ok. Já čekam na BestSkinEver, tak to pořešim taky tak. Skoda, že už trošku pozdě.. :?
Host
Host

RudyJames | ned říj 12, 2008 9:43 pm

no nechcel som to sem pisat ako zbytocne OT, kedze som to osobne neskusal, ale tiez by som nebral tvrdy obal, v ktorom by sa len doskrabal a tazko bude presne doliehat tak ako prilepeny silikon... s tou foliou by to malo byt ale dobre... ja som objednal k tym iSkin revo rovno aj 2x FullBodyShield, vraj najlepsia folia, uvidime... Zagg skoncil v kosi, ale to je ina tema...

Uživatelský avatar giger | pon říj 13, 2008 6:34 pm

Ja som kupil tuto "luxusnu zalezitost" a musim povedat, ze kvalita spracovania ako aj velmi prijemne drzanie a prijemna odolnost a ochrana radia toto puzdro asi k jednym z top na trhu. Jedinou nevyhodou je trosku rychlejsie zaspinenie sa ale na druhej strane koza sa da velmi lahko cistit. Max. spokojnost. Doporucujem!
http://www.more-thing.com/leather-hard- ... ne-3g.html
Obrázek iPhone 3G 16GB White (FW 2.1) O2 SIM without JB
Host
Host

Uživatelský avatar Gekko gecko | pon říj 13, 2008 9:44 pm

Měli jste pravdu GRIFFIN WaveCase ani ostatní polykarbonátová/umělohmotná prostě tvrdá pouzdra se na iPhone nehodí.Oblepil jsem záda iPhonu protože v zadní části jso takové dvě mírně vystoplé odshora dolů "čárky".....nevím jak to napsat prostě zadek není zevnitř hladký a tyhle vystpjí.
Myslel jsem že bde klid,iPhone do pouzdra perfektně zapadl,rohy jak psali ostatní mírně nedoléhají ale je ti jedna zrada.

Jde o to že u přední části kryt jso v místě kontakt s chromovým rámečkem na každé straně (nahoře/dole( dva výstupky/zobáčky a tlačí na něj...rámeček oblepím těžko.
Proč to tam je netuším.....skořepina žádné pojistky nemá a díly drží ž z princip provedení konstrkce,přijdemi to jako zbytky z formy ve které se kryty vyrábí a má to vliv na ono nedoléhání pouzdra v rozích.DOmácí úpravy dělat nebud.....do záhyb se pilníkem ani nožem sotva dostan,dohodl jsem se s obslhou prodejny že pouzdro vrátím a vyměním za jiné.

Už jsem rozhodntý,nechci aby byl iPhone za chvíli poškrábaný takže jedině silikon...i s těmi nevýhodami co má,to přežiji.K povrchu iPhonbe je tenhle materiál nejšetrnější a to je pro mě přední

Myslím že to bde právě iSkin Revo2 iPhone Skin
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Uživatelský avatar Carabei | úte říj 14, 2008 8:11 am

ty vystupky jsou myslim aby udrzeli tu dodavanou folii na jednom miste.

ten revo2 pozor, na muj vkus predrazeny, sice tam mas ten polycarb stit na displej, to je fajn, das ho i na zada iphonu, to je taky fajn, horsi je ze jak je iphon zakulacenej tak ty rohy stitu docela vycnivaj

ty polycarb pouzdra takovy zlo nejsou, jen musis peclive vybirat, coz v tom nasem kocourkove moc nejde("ono je to zalepeny, to nemuzete zkouset" pravi prodavac). videl jsem polycarb co mely vnitrek mekkej nebo i jinak proste milejsi k zadum iphonu. zatim se mi krome Clarifi asi nejvic libi pouzdro Incipio SILICRYLIC Silicone Crystal Case, kombinace silikonu s polycarb aby se zase iphon dobre tahal z kapes apod. docela si rikam ze by nebylo spatny kdyby nekdo do cech dotahl Flick, minimalne to meni vzhled a na zada iphonu to ma takovy dva prouzky, aby se zada iphonu netrely primo o plast pouzdra.

zde zminene incipio
Obrázek
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
Starý pes fóra :)

Janička | úte říj 14, 2008 11:23 am

Vypadá luxusně. Jaká je přibližně cena?
Host
Host

RudyJames | úte říj 14, 2008 11:34 am

cena za ten Incipio je cca. 300 CZK...

iManiak2008 - dnes/zajtra by mi mal ten revo2 prist, tak dam vediet ako to sedi, ako je to s tym krytom a podobne :wink:

Uživatelský avatar Carabei | úte říj 14, 2008 11:47 am

nechci tu delat reklamu na jiny web, ale na pouzdra je nejlepsi youtube, kdyz uz neni moznost si na pouzdro sahnout :mrgreen: . dneska si jdu vyzkouset ifrogz luxe, cerno zelena kombinace, uvidime jak bude sedet, pak napisu

Uživatelský avatar Gekko gecko | úte říj 14, 2008 4:24 pm

RudyJames píše:cena za ten Incipio je cca. 300 CZK...

iManiak2008 - dnes/zajtra by mi mal ten revo2 prist, tak dam vediet ako to sedi, ako je to s tym krytom a podobne :wink:

Urcite dej vedet....ja se tam dostanu az o vikendu tak kdo ho bude mit prvni napise par info. :wink: :wink:
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Uživatelský avatar Carabei | úte říj 14, 2008 4:42 pm

Tak mam ten ifrogz luxe v zelenocerne, zatim spokojenost, oproti wave case je provedeni nadherne presne, mozna konecne idealni pouzdro, i kdyz casem stejne zase koupim neco dalsiho :-)

Uživatelský avatar Domy007 | stř říj 15, 2008 6:25 am

Tak jsem si pročetl ten topic a nejvíc mě zaujalo to žluté na této stránce.... Vypadá dobře a stavbu se bude hodit... Alespon si nepoškrábu iP
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar Carabei | stř říj 15, 2008 6:41 am

mno zklamu te, ale je to oranzova :mrgreen: kdybys ho ciste nahodou objednaval, jelikoz v nasi zemicce ho nikdo neprodava, nechtelo by se ti objednat jeden navic? :wink:

Uživatelský avatar Domy007 | stř říj 15, 2008 6:47 am

No dyt na tom obrázku je to žlutá... No což to je jedno.... Jasně, jestli ho budu objednávat tak dvě klidně vezmu... Kdyžtak ti napíšu přes PM
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar Carabei | stř říj 15, 2008 6:55 am

je to Burnt Orange, jinak na strankach incipia maji docela pekny pouzdra, zajimavy je treba duroSHOT, klasickej plastak, nebo taky jedno se sakra dlouhym nazvem: "Ultra Light Feather Slim Form Fitted Case" :wink:

RudyJames | stř říj 15, 2008 10:02 am

v ponuke tych Incipio su:
Lavender, Magenta, Burnt Orange, Grey, Little Blue Box Blue, Olive Green

vsetky za 300 czk... daju sa zohnat cez britsky amazon (len info, nie reklama :oops: ), takze by mali posielat do do CR/SR :wink:

Janička | stř říj 15, 2008 11:09 am

Jestli by to šlo, tak já bych si ho taky ráda objednala :)
Host
Host

RudyJames | čtv říj 16, 2008 1:44 pm

tak prislo mi konecne iSkin Revo2 a mozem povedat, ze je to pre mna dokonale puzdro :) verzia spredu cierne, boky a zadna cast biela, ako moj iPhone White... sadol presne, ako silikon zvykne, vsetky vyrezy uplne presne... kryte je uplne vsetko, home tlacidlo, komplet cely predok je pod puzdrom (resp. display pod sklenenym krytom) este aj spodny konektor na dock a vrchny na sluchadla su zakryte castou, ktora sa do nich zasuva (uzatvaratelne otvory) a kryje ich tak... zvonku ma silikon vrubkovanu strukturu, nelepi sa tak... a sklicko, ktore sluzi na ochranu displaya sa preklapa dozadu, kde je nanho vyrez... vrch prednej casti, sluchadlo, je kryte vsade okolo priesvitnou castou, aby nebol blokovany snimac... obal sedi bez problemov aj na foliu od Zagg (je na ceste verzia od FullBodyFilms, malo by tiez sediet). puzdro je celkovo velmi kvalitne spracovane a je vidno, preco ma taku cenu :wink: mal som ho za cca. 700 Sk, t.j. 500 Czk, za tu cenu pre mna nema konkurenciu...
ako Carabei poznamenal, predna cast iPhonu je plocha, zadna zaoblena, tak to sklicko vzdadu nesedi do obluku presne, ale to nevadi, kedze sa tam ani nedava, je na ochranu prednej casti a dozadu sa iba odklada, ked sa s displayom pracuje...

kompletna recenzia:
http://www.ilounge.com/index.php/review ... iphone-3g/

obrazky:
http://www.anything4wireless.com/Produc ... evo_3g.jpg

musim odporucit :!:

Uživatelský avatar Gekko gecko | pát říj 17, 2008 5:30 pm

Taky hlásím spokojenost :P
Vyměnil/vrátil jsem Wavecase doplatil rozdíl a už mám doma iSkin Revo2.
Jde o tu modro/černou ,zdála se mi nejlepší....černá/neprůsvitná je moc fádní a bílá průsvitná...problém je že jsou pod tím vidět nečistoty které se tam časem dostanou.

Tohle pouzdro je velmi kvalitně zpracované,sedí perfektně a narozdíl od levných silikonů třeba marware prakticky nelepí a nečistoty se chytají minimálně.
Tenhle druh materiálu (silikon) je myslím pro lesklý iPhone nejšetrnější....při používání polykarbonátu hrozí po nějaké době oděrky na místech kde se kryt s pouzdrem dotýká,o chromovém rámečku ani nemluvě.

iSkin Revo2 (Moje BLACK/BLUE Pastelová )
ObrázekObrázek
iPhoneHolik
iPhoneHolik

mahmuda | ned říj 26, 2008 1:52 pm

Otterbox Defender uz mam na ceste, tak nez dorazi, testnul jsem si tohodle kozenaka. Je z DealExtreme, za "hroznych" 4,30 USD, tedy nejakych 80 kacek. Chrani zadek i predek, vylozene je "sametem", nekryte jsou vsechny konektory a tlacitka. Stav na fotkach je po mesici pouzivani - tedy tahani po kapsach bez prilisneho setreni. Result - za ty prachy dobry.

Paly | ned říj 26, 2008 7:08 pm

Mahmuda mam otazku k tomu puzdru na Tvojich fotkach. To zapinanie je magneticke alebo ake? Drzi dobre, neodeluje sa?

Minule som na to pozeral, ale odradilo ma to, ze som nevedel ci to drzi dobre ked je to zatvorene.

Dik
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

mahmuda | ned říj 26, 2008 10:22 pm

Zapinani je opravdu na magnet - drizi bez problemu, pri zavreni to cvakne, tohle je OK. To pouzdro mam jen jako provizorium, jeho kvalita odpovida cene. Napriklad ta "kuze" ze ktere je vyrobeno je slaboucka jak papir, zatim sice drzi i kdyz ji nijak nesetrim ale vic jak tak pul roku bych tomu nedaval.

icebreaker | pát říj 31, 2008 2:53 pm

Takže, používal jsem pouzdro Griffin NuForm grey a po 11 dnech začalo praskat v levém horním rohu (nad tlačítky), kolegovi ten roh celý upadl. Odnesl jsem ho do iR prodejny v HK (kde jsem ho koupil) na reklamaci a vyměnil za Griffin iClear a dokoupil BodyGUARD folii na obě strany a zatím spokojenost 8) ..iP vypadá mnohem lépe a pouzdro na mě působí lepším dojmem,ale uvidíme,jak to bude vypadat po delším používání..

mahmuda | sob lis 01, 2008 12:06 pm

Tak me konecne dorazil muj Otter box. Je supr - totalni brneni - nechrani jen proti tekouci vode. Vsechno je zakryte, chranene, ovladani je naprosto OK, nikde nic nevadi, neprekazi, neprecuhuje, neskripe... Totalni spokojenost. Foun se diky prijemnemu povrchu dobre drzi. Lepsi ochranou uz asi bude jem varianta Armor od stejne firmy, tedy az bude, zatim ani nepisou ze o ni na 3G uvazuji. Tim padem jsou moje predchozi pouzdra volna - silikon a kozenak (viz. nekde v tomhle vlaknu) - kdo chce - osobni prevzeti za lahev Royal Porto (v Makru 190.-), penize ani posilani postou neberu. Tedy jednu vadu jsem prece jen nasel - v jinak perfektnim baleni byl supr obrazkovy navod na instalaci v nekolika jazycich - ale na IPod - spatne placeny tmavopletovy delnik se asi presahl.

Sheath | pon lis 03, 2008 6:39 pm

Já mám iSkin revo2, zatím naprostá spokojenost, koupeno v Příbrami v apple obchodu, 700kč(sleva 20%, asi nějaká akce).

IPeIPa | pát lis 07, 2008 12:18 am

Zdravim mám takové menší dilema - konkrétně si chystám koupit CRUMPLER - The le Royale. Vypadá nádherně ale jakkmile příjdu do i-stylu tak mi okamžitě řekli, že tohle pouzdro na 3g verzi nepasuje, ovšem dilema je v tom, že pár lidí už psalo že má 3g verzi s le Royale a prý vše v pořádku ně některých e-shopech je dokonce v popisu jako podporovaná verze i ta 3g. Pořád si ale nejsem zcela jist. :( :(

hachetoeur | pát lis 07, 2008 2:09 am

A proc sis tam to pouzdro nevyzkousel, jestli tam sedne nebo nesedne? Vsechno od Crumpleru je balene v nezalisovanem sacku, jen stazene dratkem, takze by to nemel byt problem rozdelat, zkusit a zase zabalit.
OT: Jinak ja nad tim pouzdrem taky premyslel, ale nakonec kdyz uz mam na IP Zagga, tak jsem si koupil jen takovou podobnou kapsicku, ktera je cela cerna, decentni v iStylu v OC Fenix za 290kc asi 10dni zpatky, bral jsem tam posledni, ale prodavac rikal, ze se prodavaj moc dobre, takze predpokladam, ze je zase objednaji, v pripade zajmu sem muzu dat fotku...
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

frikulin | ned lis 09, 2008 2:55 pm

Zdravim vsechny proznivce jabka. Potrebuju nejaky obal na tel, rad bych neco, co opravdu prostroj ochrani. Po precteni fora se mi nejvice zalibily Otterbox a Cozip. Otazkou je, jestli se otterbox da u nas koupit nebo jen z USA.
Navic by mne u techto pouzder zajimalo, jestli se nevytvari na displeji pod krytem flleky nebo stopy po vode apod. Diky za radu.

frikulin | úte lis 11, 2008 12:56 pm

co rikate na pouzdra Griffin technology - napr. elan nebo clarifi? Diky za tip.

Uživatelský avatar Carabei | úte lis 11, 2008 1:13 pm

clarifi je zajimavy pouzdro, jen ma nevyhodu ta leskla cast, strasne rychle se poskrabe, jinak stejne jako u elanu je potreba davat si pozor na necistoty pri nandavani a sundavani pouzdra, muze se pak jednoduse iphone poskrabat

icebreaker | sob lis 15, 2008 12:25 am

Uz me ty "hardcase" pouzdra zacinaji stvat--na chromovem ramecku jsou mikroskrabance, ale v takove hustote, ze to vypada jak prejete kartacem ...no nic, tak pristi iP next generation budu opatrovavat od zacatku lepe :wink:

Uživatelský avatar Carabei | sob lis 15, 2008 11:22 am

ja teda mam uz nakou dobu ifrogz Luxe jak uz jsem tu psal, ale porad si ho nemuzu vynachvalit, je pekny, je sikovny a vydrzi. kombinace zelene(metalicka zelena mozna bych ji nazval smaragdovou zelenou ale to uz je na uhlu pohledu) a cerne, na cernem iPhounu se zelenym pozadim to vypada moc pekne.

jolanek | pon pro 07, 2009 11:45 am

viete mi odporucit puzdro na 3GS ale aby sa dal pohodlne pripnut na opasok, ale zas aby nebol strasne robustny :) dakujem

7luke.com | pon pro 07, 2009 6:19 pm

Konečně jsem s něčím spokojený :) Na skle ZAGG fólie a jinak:

:arrow: http://www.7luke.com/portal/iphone/levn ... 3g-3gs.php

Paradoxně se mi 3GS drží v ruce lépe než bez krytu :)

Obrázek

Uživatelský avatar phaeton_esc | pon pro 07, 2009 7:48 pm

kde se dá pořídít? na DE jsem ho nenašel, na ebay zatím taky ne...vypadá docela rozumně, potřebuju nějaký kryt co vydrží, ale zároveň se dá rychle sundat (do držáku v autě)

EDIT

tak je má asi tenhle prodejce, pokud to jsou opravdu ty samé

http://shop.ebay.com/doitdebtfree/m.htm ... rom=&_ipg=

tak ještě jeden EDIT

to není on

neví tedy někdo kde je sehnat, Incase se mi nechce kupovat, na můj vkus je zbytečně drahý
Hack Pro, 10.9.x
iPad 3 WiFi 32GB (iOS 7)
iPhone 4 32GB (iOS 7)

na PM odpovídám podle nálady
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

mrzic | úte pro 08, 2009 6:11 pm

to 7luke.com: Přimlouvám se, kde jsi koupil ten klon Slider Case? Líbí se mi víc než originál.
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 10.15
iPhone X, iOS 13
Apple Watch 4 Nike+, watchOS 6
Apple TV4
iPhone expert
iPhone expert

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na iPhone - příslušenství