Golf píše:...Nabíječka - možná budeš mít štěstí, ale ten člověk tam neuvádí jediný technický údaj. U nabíječky, a speciálně při navigování, by měla dávat alespoň 1A, tady není uvedeno nic, a je to bezesporu noname, takže pozor... Pokud bude mít míň, tak bude nabíjet, ale při navigaci a případně spuštěném iPodu půjde kapacita dolů...
Tak o tom jsem byl do dneška taky přesvědčen mám nabíječku od CPA za 100,- když jsem jezdil Fiatem Doblo tak při navigaci + bluetoth moc nestíhala. Nevěnoval jsem tomu pozornost, říkal jsem si co bych chtěl za kilo...
Vyměnil jsem auta, dnes jsem jel do Pšonska Smartem. Šetřil jsem baterku tak jsem navigon pustil až před Wroclaví s cca 80% baterky a než jsem se prokopal přes město cca půl hodinky tak baterka byla na 100% koukal jsem na to vyjeveně. na schůzce připojenej notes kvůli internetu přes WiFi (díky O2 přes MiWii) baterku jsem stáhl na cca 70% po odjezdu a po zapnutí Navigonu se opět bez problémů dobila. S Fiatem jsem jel naposledy před 14 dny, stejná cesta, stejná konfigurace a cestou domů bez navigace, aby vydržel tel na hovory. Takže je i rozdíl v tom co do zásuvky posílá auto. Jo a ještě jeden poznatek ve Fiatu se hřál iPhone o dost víc než ve Smartu...