Mili Power Skin B-Black

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Madmaster | pát kvě 14, 2010 1:55 pm

Mili Power Skin B-Black

Dneska jsem zakoupil externí baterku http://www.alza.cz/mili-power-skin-b-black-d163044.htm dostal jsem nabídku za 600kč tak jsem ji vzal, myslíte že s ní budou náké problémy?
Vlastníte ji někdo?

Uživatelský avatar masklin | pát kvě 14, 2010 1:59 pm

Re: Mili Power Skin B-Black

Obecně jsou produkty od Mili kvalitní a neměl by být žádný problém.
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar couplu | pát kvě 14, 2010 3:55 pm

Mám přesně tuhle externí baterku a jsem maximálně spokojen. Jen mě udivuje ta tvoje pořizovací cena :-)
iPhone 4S 16GB
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Nano 6 8GB -> iWatch
MacBook Air 11,6" 64GB, model 2010
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Madmaster | pát kvě 14, 2010 4:22 pm

Vydražil jsem ji na aukru je měsíc stará a skoro nepoužívaná a záruka 2 roky. Prostě jsem měl štěstí :) aa jak vám v nouzi pomůže?

Uživatelský avatar Sphyn0x | pát kvě 14, 2010 8:51 pm

Tiež ma to zaujíma..Hodlám si ju kúpiť.Alebo možno aj tu solárnu.
///M
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar FELINY | pon kvě 17, 2010 7:56 pm

No tak to je luxusní cena! blahopřeji, taky bych si ji rád koupil, ale ta cena je zatím nepříznivá.

to EAH: není ti solární při dnešním počasí trošku na prd? :D
iPhone SE 16GB
Lenovo IdeaPad Y580
Obrázek
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar Sphyn0x | pon kvě 17, 2010 9:45 pm

Tak ale začína leto, slniečko bude pekne piecť, veď vieš :lol:
///M
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar pistak | čtv srp 12, 2010 5:51 pm

Čaves. Využijem túto tému na svoj príspevok.

Chcem si kúpiť jednu z týchto troch veci a potreboval by som poradiť.

1. Power pack rozmýšlam či sa mi oplatí kúpiť takéto polopúzdro čo má kapacitu 2000 mAh keď je aj možnosť číslo 2 a 3 rovnakej kapacity a nižšej ceny ale napájanie je cez kábel, čo by mi až tak neprekážalo kedže mám iPhone v ochrannom púzdre Incase...

2. Power Crystal tu máme nabíjanie cez kábel, ale formou nadstavcov a jediné čo ma zaujíma je že či by sa nedal napojiť original usb kábel od apple čo je v štandardnej výbave iPhonu. Veď ten kábel čo je na stránke tohoto produktu je jeden koniec usb a druhý ten vymeniteľný nadstavec. Hm? Neviete mi niekto poradiť?

3. Power Miracle je vlastne to isté len o niečo väčšie ako číslo 2. V 2ke a 3ke mi ide hlavne o možnosť použiť nabijací kábel čo mám doma, a nie ten ich pomotaný kratučký. Teoreticky by to fungovať malo. Najskor by som asi kúpil tú 2ku a ako druhú možnosť 3ku a až na záver tú 1ku. Vaše rady? Ďakujem

:arrow: EDIT:

Našiel som dokonca niečo lepšie a to je DEXIM BluePack S3 Nepoznáte to?
iPhone guru
iPhone guru

Jenycek | čtv říj 21, 2010 4:16 pm

Hola,

jen bych chtěl napsat zkušenosti:

Koupil sem si Mili Power Skin (MPS) s tím, že ho budu používat jako obal na iPhone 3GS a jako náhradní zdroj energie.

Když se baterie v iPhone dostala na cca 15% tak jsem jej dal nabíjet z MPS. Telefon mi to nabilo na cca 48% a hlásilo, že není "šťáva". Takto to postupovalo u dalšího cyklu. Zašel jsem do prodejny s reklamací. Reklamaci přijali s tím, že jakmile bude opraven MPS tak dají vědět. Měsíc se nic nedělo. Když jsem po měsíci zašel zjistit co bude dál, tak mi prodavač oznámil, že jej zrovna dneska posílali a budou jej mít po víkendu. Reklamaci vyřešili výměnou za jiný kus. Po nabití a odpojení od napájení se MPS pokoušelo samovolně nabíjet, aniž bych jej o to žádal stisknutím tlačítka (které šlo mimochodem velice ztěžka zmáčknout). Další návštěva u prodejce a reklamace s výměnou ihned za nový. Po Při pokusu o nabití baterie na 18% telefon MPS nabilo telefon na 50% a bez energie. Dneska jim to jdu omlátit o hlavu.

Chci se zeptat zda jsem postupoval při počítání správně:

V iPhone 3GS je cca 1200 mAh baterie. MPS má 1200 mAh baterii. Tudíž by měl nabít téměř prázdný mobil na cca 95 - 100%. Mě to nabíjí pouze o 32%.

Jedná se o vlastnost, nebo jsem měl 3 vadné kusy od jednoho prodejce?
iPhone4 16GB black iOS 6.1 nonJB
iPad 16GB WiFi+Cellular black iOS 6.1 nonJB + ZAGGfolio Black Carbon Fiber/Silver
Host
Host

Uživatelský avatar pistak | čtv říj 21, 2010 7:18 pm

Pozri sa o prispevok vyssie co som si kupil ja DEXIM BluePack S3.
Ma kapacitu 2600 mA... a dokaze mi nabit iPhone raz z nuly na 100% a este raz z nuly na 66% a mozes pocitat ako chces a nebude ti to sediet. Ja som s kupou maximalne spokojny. Rozmyslal som nad tym co mas ty, no nechal som to hned tak. A mimochodom uz ked ti to po 30 dnoch nevedeli vratit, mal si zobrat peniaze a vykaslat sa na nich...
iPhone guru
iPhone guru

Jenycek | pát říj 22, 2010 8:16 am

Včerejší výsledek:

Po 15 minutovém čekání než se někdo dostaví na prodejnu trvalo dalších cca 30 minut shánění někoho, kdo může rozhodnout o tom, jestli to přijme do reklamace nebo udělá dobropis. Nakonec se zadařilo a vytvořil dobropis a vrátil peníze.

Mám malý off-topic dotaz: doporučte mi nějakou kvalitní folii na přední i zadní stranu.

Ď
iPhone4 16GB black iOS 6.1 nonJB
iPad 16GB WiFi+Cellular black iOS 6.1 nonJB + ZAGGfolio Black Carbon Fiber/Silver
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone - příslušenství