Nabijecka do el. zasuvky

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

5icz | úte říj 26, 2010 8:15 pm

Nabijecka do el. zasuvky

Koupil jsem si iphona 4 ted schanim veskere prislusenstvi. Narazil jsem na levnou nabijecku, ktera vypada do detailu stejne jako ta, co jsem dostal k telefonu, a je za smesnou cenu. viz http://www.budgetgadgets.com/wall-charg ... -7628.html

Mate nekdo zkusenosti s necim podobnym? Prolezl jsem i cele dealextreme, ale z tech nabijecek do zasuvky se mi tam nic nelibilo.

Jeste potrebuji splasit drzak a nabijecku do auta, nejake kabely, a hlavne kryt, kde vubec nevim co koupit, tak pak dam vedet, co jsem vybral a jak se mi to zamlouva.

rosch8 | úte říj 26, 2010 8:18 pm

Re: Nabijecka do el. zasuvky

nevidim k tomu kabel.
To je fakt bez kablu?
iP2 8GB JB, unlock, 3.1.2 // iP3G 8GB JB, unlock, 4.0.1 // iP3G 16GB JB, free, 4.0.1 // iP3GS 32GB JB, unlock 4.0.1 // iP4 16GB JB, free, 4.1 // iP4S JB5.01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

nalevka | úte říj 26, 2010 8:22 pm

Ano, je to stejná nabíječka, kterou Apple dává k iP. 5V 1A, to je taky stejné, vlastně je to celé stejné. Určitě bych ji koupil být tebou, když ji potřebuješ :wink: .
Rosch: Je to bez kablu, kabel si musíš asi dokoupit :mrgreen:

Uživatelský avatar House_MD | úte říj 26, 2010 8:24 pm

Já sem si koupil iPhone a dokonce k němu byla i nabíječka a pozor - i sluchátka!

Jinak nejlepší by bylo koupit originální nabíječku než riskovat, že ti to nějakej ksindl z Činy pokazí...
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

5icz | úte říj 26, 2010 9:06 pm

Jo, je to bez kablu, ale to neni problem, jde o to, ze tahle nabijecka je mozna original, ale chce to nekoho, kdo ji vyzkousi.

nalevka | úte říj 26, 2010 9:13 pm

Co řešíš za 3,5$? No, nekoupiš jednu dražší placenou hru a koupíš si nabíječku.

5icz | úte říj 26, 2010 9:30 pm

U tady tech veci z ciny je nejdulezitejsi zkusenost druhych lidi, tak se ptam tady predem. Pokud mi nekdo nerekne, ze to je smejd, tak ji zitra objednam a dam pak vedet.

stikyworld | čtv říj 28, 2010 10:19 am

Ahoj všichni,

chci jen upozornit že jsem si nabíječku z Číny objednal a nikomu ji nedoporučuji. Je levná to ano ale " KVALITA " je pro ni cizí pojem.

Podívejte se na fotky co se mi stalo, jen dodám že kabel je originál, pouze nabíječku jsem kupoval přes eBay z Číny. Ona i fungovala asi 15minut. Pak "rána" - vypadli pojistky a z nabíječky vystřelil kabel, no horor . Jsem rád že iPhone 4 funguje a už nechci žádnou Čínskou elektroniku. Ono to vypadá jak originál ale moje zkušenosti jsou takové že málo co funguje tak jak má.

Smazal sem obrázky, rozhazovaly layout! HMD
 iPhone 5 64GB iOS7 White  iPad mini 64GB White  iPhone 4 16GB Black  iMac 21,5"  Apple Developer
Host
Host

Uživatelský avatar rony | čtv říj 28, 2010 12:59 pm

nabijacka iphone 4 original stoji 29 euro, proste si ju kup a mas to vybavene!
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

5icz | pát říj 29, 2010 9:37 am

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone - příslušenství