johnnn víš co miluji na iPhonu a na iPodu Touch nejvíce? To, že to nemusím ovládat nějakým hnusným stylusem a reaguje to na mé prsty, takže toť můj názor na ten stylus.
No však, proto jsem chtěl vědět váš názor, protože mi to přijde úplná hloupost, zajímavý to je, to je fakt, ale přesně to co jsi napsala ty, to je můj názor, proto jsem chtěl vědět váš, na druhou stranu, určitě se najde někdo, kdo by to využil a rád použil.
BTW: když mě oslovuješ, stačí jedno n, já bych si ho tam dal, ale když jsem se registroval, bylo to obsazený
Tak věřím, že se najdou i takoví, co stylus budou chtít, ale dle mého a tvého názoru, zbytečnost. Proto se mi iPhone líbí, netřeba na to nic, krom toho, co mám od přírody. A teď myslím prsty, než některé napadne něco jiného.
Do příště si budu pamatovat, těch x n psát za sebou je otrava.
Dobře to jde ovladat párkem, daval jsem sem fotky v zime, v Číne a Japonsku na zastavce každy v ruce HotDog i iPhone. Škoda že nenosím čepici, jinak bych do toho šel
Ten stylus je na nic. V mrazu nejde psát s rukavicema ani na normálním (tlačítkovém) telefonu. Při nejhorším šoupnu při příchozím hovoru tu zelenou šipku nosem
Ano nos, nebo specialni hmat kdy jednou rukou zoomu, respektive prsty na jedné ruce. Já jako doplnek mam reproduktor ve tvaru vejce. Má to vlastni baterii, hraje to výborne v ramci moznosti a je to prostorovy zvuk