Ano řešilo se to, viz přiložené téma.
Osobně jsem měl přes 2 roky ZAGG na svém iPhonu 2G a rozhodně si nemůžu stěžovat. Svůj účel splnil - chránil telefon proti škrábancům dokonale. Jinak se ztotožňuji s vlastnostmi ZAGG fólie, které jsou popsány v minulém tématu.
Tady je možné vidět, jak fólie vypadala po dvou letech používání. Zežloutnutí je opravdu znatelné, ovšem po 2 letech mi to až tak nevadí. Je ovšem pravda, že začla žloutnout mnohem dříve. Na přední fólii to není vidět a mám ji stále na iPhonu.

Nicméně bych rád vyzkoušel i něco jiného. SPG vypadá jako zajímavá alternativa. Jak již jsem zmiňoval, 2 kusy od každé fólie v jednom balení beru jako plus. Na mě aplikace fólie působí dokonce jednodušeji než v případě ZAGGu.
Co se týče zasílání k nám, tak na svém webu mají i info o zasílání do zahraničí. Ovšem nevím zda posílají i k nám. Zkoušeli jste to někdo? Nebo psali jste jim někdo? Přemýšlím, že možná od stejné firmy vezmu i pouzdro, takže bych to spojil do jedné objednávky..
Link na podmínky:
http://www.sgpstore.com/policy.phpJinak na ebay jsem také našel pár prodejců, kteří toto nabízí a zasílají i k nám.