Taky se pridam se svou troskou do mlyna inspiraci, skoro jsem myslela, ze budu prvni, kdo tu napise The LeRoyale for Iphone od Crumplera, ale fuckp me predbehl.
Je to kozene pouzdro, do ktereho se iphone zasune, nema prezku ani clip, coz mi nevadi, jelikoz pouzdro pouzivam jen pri noseni iphonu v kabelce (plna nebezpecnych ostrych tvrdych predmetu

), v kapse preziva zatim pohodove bez skrabancu.
Samozrejme pouzdrem iphone trosku nabyde na objemu, ale neni to zadna hruza, da se s nim dobre nosit i v zadni kapse kalhot. Samozrejme nevyhodou je ona absence horniho krytu, takze mikroneporadek se muze dostat mezi stenu pouzdra a iphonu a prachuvzdorne toto pouzdro take neni.
Vzhledem k pouzitemu materialu je nutne pouzdro trosku obehat, asi jako kdyz si koupite kozene boty. Nedoporucuji zkouset na prodejne zbrusu novy kus - ja i prodavac jsme se pak o pouzdro a iphone pekne pretahovali a byla to fuska ho dostat ven! Nicmene ted, po asi tydnu pouzivani (a i trosku brutalnejsi dilataci v prvnich dnech) padne akorat, iphone z nej sam nevypadne a vytahnout jde hezky lehko (jen pozor na mastne nebo zpocene prsty).
Nevyhodou je, ze iphone musite do pouzdra zastrcit "hlavou" napred, protoze jinak byste ho pri vytahovani drzeli za tlacitko hlasitosti, takze je-li iphone v pouzdru, nemuzete poslouchat hudbu.
Kuze je matna a odolna, mam cernou variantu, je nenapadna a stylova, k cernemu iphonu je idealni, i kdyz samostatne se mi nejvic libi hneda varianta.
Cena:
1150Kc v Crumpler obchodech (pokud se na ne usmejete, nabidnou 10 - 20% slevu)
990Kc v iStyle
713 na Alza.cz nebo elektro1.cz (ovsem neocekavejte klasickou crumplerovskou zaruku), v dalsich e-shopech zaplatite takoce postovne, ze se vyplati zajit do iStylu