Iphone 3G pomoc s výběrem folie

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

lssimon | pon bře 07, 2011 6:53 pm

Iphone 3G pomoc s výběrem folie

Přemyšlím nad koupí folie z přední i zadní strany. Přemyšlím nad tím http://www.iphone-prodej.cz/5033-clear-armor.html a tím http://www.iphone-prodej.cz/1252-folie- ... ne-3g.html Kdo má zkušeností dejte sem klidně i jiné :wink: :)

EDIT: Ještě sem našel místo folie toto ale ta cena.. bude to asi nějaký šmejd :D
http://www.hypermotoshop.cz/product/pro ... uct_id=126

Spyro | pon bře 07, 2011 10:40 pm

Re: Iphone 3G pomoc s výběrem folie

Co jsem si tak projížděl, když jsem si chtěl koupit folii na jiný telefon (radši preferuju kryty na celý telefon a folii na display), tak jsem slyšel dobrý reference na Invisible Shield, ale není nejlevnější. Na display okolo 300/ks a na celý tělo mezi 500-600/ks.

a ta za 50 korun...no nevim, si tam můžeš rovnou přilepit pytlík od svačiny :D

Uživatelský avatar Marthin | pon bře 07, 2011 10:46 pm

Používal jsem ten zadní kryt+fólie vepředu.
Ten kryt je na 99.99% dovoz z Činy, vydrží tak 3 měsíce, pak někde praskne nebo se poláme, tak si jich kup rovnou více ;-) Já jsem si tehda koupil na eBayi kusy 4 za necelých 100Kč ;-)
Navíc Ti ten kryt trošku poškrábe stříbrný rámeček po obvodu iPhone, protože o něj ten kryt právě drží.
K tomu jsem měl taktéž z eBaye fólie, co mě vyšly na 0.99$ za jedno balení, tzn. 3 kusy :D
iPhone 3G 16GB - FW 4.2.1 - T-Mobile | SwitchEasy CapsuleRebel Case
Mac mini Late 2012 - OS X 10.9.1
Potřebujete zvukové podkresy do aplikací a her? Pište PM.
iPhone expert
iPhone expert

lssimon | úte bře 08, 2011 1:33 pm

Asi koupím kryt ze zadu + folii .. přemyšlím o jedno barevným.. asi casemate nebo ultracase http://www.iphone-prodej.cz/4997-ultra- ... range.html
EDIT: beru asi toto http://www.ultra-case.com/product.php?pID=161

Uživatelský avatar Roman_Pe | úte bře 08, 2011 7:48 pm

Invisible Shield fólia je fakt super. Vôbec nepoškodíš mobil, pokiaľ ti nespadne a celý sa nerozpadne :D to už ti fólia mobil nezachráni. Ja to mám na X10i a neľutujem že som za to dal také peniaze :good:

Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
iPhone expert
iPhone expert

Spyro | stř bře 09, 2011 1:53 pm

chci se zeptat. Když ji máš na telefonu, jsou na týhle folii vidět otisky prstů a stopy po prstech, nebo ne? Měl jsem dřív jednu folii, tam bylo vidět všechno a poté jinou, tam zase nebylo vidět nic.. :D

Necituj príspevok, ktorý je priamo nad tvojím. Citácia zmazaná. Dodo

Uživatelský avatar Lukyisek | stř bře 09, 2011 2:12 pm

Ja take uvazuju nad folii,ale pro iP4. Mel jsem v hledacku prave onu zminovanou od Zagg, dopredu a dozadu, ale pak dost lidi take psalo,ze ma takovy jako "pomerancovy" povrch a na dipleji to neni ono. Druhy ale zase pise ze je max. spokojen. Tak co ted? Rad bych ji poridil,ale jen tak zkouset se mi to nechce abych byl pak zklaman,proto me zajimaji nazory tech,kteri maji s ni zkusenost.
- iPhone 5 64GB black, iOS 7.0.4@JB by Evasi0n 1.0.2
- iPad mini 2 64GB WiFi Space Grey, iOS 8.4@JB by TaiG
Host
Host

Spyro | stř bře 09, 2011 2:20 pm

Lukyisek:

co jsem tak viděl na videích na youtubu, tak zmiňovaný "pomerančový povrch" jsem u týhle folie neviděl, byla krásně hladká, ale v ruce jsem ji neměl.

třeba tady je hezky vidět, že na displayi to neni žádnej citrus :D
http://www.youtube.com/watch?v=MmpFOUZoUX0

tady je zadní kryt a tam to malinko vidět je:
http://www.youtube.com/watch?v=bJH3xZ5ZDwE

Já bych to možná tipoval, že u zadního krytu bude trochu hrubší a na display bude hladší...

Uživatelský avatar Lukyisek | stř bře 09, 2011 2:37 pm

To vazne nevim jaka bude vzadu a vpredu. Ja ji osobne take nemel v ruce. Ale presne jak rikas, ńa youtube jsem jiz drive koukal a tez mi neprisla nejak hruba, ale hezky hladka... Tak fakt kdovi jak to je. Stejne do ni asi pujdu.
Host
Host

Spyro | stř bře 09, 2011 3:03 pm

Recenze jsou na tu folii skvělý, lidi si nestěžujou, tak to asi něco znamená ;) já si mylsim, že bude hladká a bude v pohodě. takovy ty pomerančový jsou levný a nekvalitní (jednou jsem se s ní u kamarádky setkal) a bylo to vidět na první pohled.

Uživatelský avatar Roman_Pe | stř bře 09, 2011 3:14 pm

Ak sa bavíte o fólii invisible schield tak nie je žiadny citrus či pomaranč :D je krásne hladká a lesklá. No ale to aj zaleží na tom jak si to ten užívateľ sám nalepí. :roll: Čo sa týka tak otisky na tom vidno ale nie až tak ako by bolo vidieť na displeji. No ja som spokojný :good:
A nemyslím si že na tu zadnú stranu je nejak hrubšia. Keď som si to dával na X10i tak boli rovnaké.

Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar Lukyisek | stř bře 09, 2011 3:49 pm

Tak tyhle zpravy jsou dobry,ale stejne porad nevim. Psal jsem to i hned vedle, ve druhym vlakne. Tam jsem dostal odpoved,ze Zagg je naprd. Asi ji proste koupim a uvidim...
Host
Host

Uživatelský avatar Roman_Pe | stř bře 09, 2011 3:56 pm

Tak vieš, ale keď je niekto :crazy: a si to nalepí špatne tak to je naprd. Ale keď si to nalepíš poriadne tak je to najlepšia vec asi čo existuje na mobil, aby ti to ochránilo pred poškrabaním.
No ale pred pádom a rozpadnutím ti fólia mobil nezachráni, to musíš brať na vedomie :D

iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar Lukyisek | stř bře 09, 2011 4:16 pm

No tak nalepit se to budu samozrejme snazit co nejlepe. A to ze bude chranit pred poskrabanim je jasne,od toho to chci. Pred padem to musim chranit ja :D
Host
Host

Uživatelský avatar Roman_Pe | stř bře 09, 2011 4:23 pm

Tak to nerieš a kúp to. Ja som ešte neobanoval. Ja som spokojný X10i už bude mať rok a keď zoberiem dole fóliu tak bude vypadať ako keby som ho práve rozbalil :D

Nemá niekto vyskúšanú LCD fóliu na iPhone?

iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
iPhone expert
iPhone expert

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone - příslušenství