Ahoj, máte nějaké přenosné reproduktory pro iPhone? Rád bych si nějaké pořídil, přeci jen, reproduktor v iPhonu není to pravý ořechový. Dneska jsem "zkoušel" jedny od Nokie, hrály celkem slušně, ale pořád to nebylo ono, můžete nějaké doporučit? Nějaké přenosné, pokudmožno na baterie, aby zbytečně nebraly energii z iPhonu.
Docela se mi líbí tyhle za 340,- Kč včetně poštovného.
A hrají opravdu tak dobře? Až 25x hlasitěji než normální? Edit: Taky mi trochu jde o kvalitu, reproduktory v iPhonu hrají nahlas hrozně. iPhone mám skoro stále připojen na reproduktory 4-5 let starý (2.0), a na stejnou hlasitost je to úplná paráda, a to ty repráky nejsou moc kvalitní. Sice od přenosných toho nemůžu čekat moc, ale aby hrály na stejnou hlasitost aspoň o něco líp. Poslouchám Pop/Rock/R&B, nevím, jestli tam jde o basy, nebo o výšky. (opravdu)
Reproduktory v iPhone nemohou hrát, protože je tam jen jeden a ten hraje tak, jak je poplatné takovému malému měniči. Nemystifikuj ostatní neznalé uživatele. To, cos v prvním příspěvku uvedl na fotografii patří do kategorie hraček pro děti. Snad si nemyslíš, že z toho může jít kdovíjaký zvuk. Ty polokulové k Playstationu, to už je jiná píseň.