Koupil jsem si dneska od ceskeho prodejce kablik i s USB nabijenim za cca 140Kc. Cekal jsem, ze nebude podporovany a nezklamal jsem se. Resupported problem vyresil, ale:
Iphone prehrava jen videa (aplikace se zepta, jestli ma zobrazit na TV). Videa prehrava ok jak ipod, tak prehravac pusteny z ifile, tak youtube, tak videa natocena iphonem.
Co mne hodne zklamalo, neprehrava mi na TV z aplikace Airvideo (o to mi hodne slo). Fotky take nevidim.
Zvuk slysim ze vseho, tzn mp3 i hry (i airvideo) a to i kdyz nemam zapojeny video cinch.
Takze jsem zacal testovat dalsi aplikace ze cidie. TVout neudelal nic. Screenspliter jednou nahodil springboard a pak to zacalo blikat a nic. Landscape TV Out taky nefunguje, navic mi to zamkne v aplikacich dotykovou plochu.
Zatim jsem nejlepsiho (nebo presneji alespon nejakeho) vysledku dosahl pomoci programu TVout tuner (v cydii pod nazvem: TVOut2 Mirror TVOut). Bez problemu zobrazil springboard a hry. Ma nastaveni velikosti zobrazeni na TV a dalsi vychytavky. Z pocatku mi zobrazil i video z AirVidea, bohuzel soucasne se zobrazenim na iphone, takze to na TV vytuhavalo. Pak po par nastaveni (prepinani split/mirror/video) mi navic airvideo prestalo fungovat.
Nevim, jak funguje originalni kabel, zobrazuj vse (tzn i hry a treba safari) nebo jen videa, nebo i fotky? Je jeste nejaky lepsi program nez TVOut tuner, nebo jsem zapomel neco nastavit? Kazda rada dobra