Adaptér - potrebujem poradiť

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

patofbc | pon kvě 16, 2011 8:31 pm

Adaptér - potrebujem poradiť

Mohli by ste mi odporučiť nejaký lacný, ale zároveň aj dobrý adaptér na moj ipod touch ? ( dufam že nevadi, keď som to dal do IPHONE prislušenstvo )
Veľa peňazí teraz nemám ale niečo by sa našlo ... ide hlavne oto aby to nebolo veľmi drahe .. neviem koľko take niečo môže stať. Bolo by dobre ak by to bolo z nejakeho slovenskeho eshopu. dik

macuser | pon kvě 16, 2011 8:43 pm

Re: Adaptér - potrebujem poradiť

Je to tu zmineno mnohokrat. V podstate staci jakakoliv USB nabijecka. Ale u tech levnejsich nikdy nevis... Cenovou hladinu neuvadis. Doporucim Belkin obecne.

http://www.alza.sk/belkin-usb-dual-230v-d205987.htm

patofbc | pon kvě 16, 2011 8:52 pm

No cenu neuvádzam preto, lebo neviem koľko stoja približne take lepšie ... no a ako pišeš že akakoľvej tak neviem ... neškodi to potom ipodu ? do elektriky a takym veciam sa fakt nevyznam takže neviem :)
dik za radu, cena sa mi zda dobra

macuser | pon kvě 16, 2011 8:57 pm

Kdyz ti cenove vyhovuje, tak ho ber. :) Popripade se podivej po jinych modelech ci barevnych variantach.

patofbc | pon kvě 16, 2011 9:09 pm

:) ... len by som bol rad ak by sa vyjadril aj niekto iny .... dal tu niečo ine alebo len napisal že kľudne aj ten čo si tu dal ty ... možno niekto pozna lacnejšie a lepšie :D ... ale neviem ni, cena sa mi zdá celkom fajn takže si ho zajtra ráno objednám ( pravdepodobne )

Uživatelský avatar M29 | sob čer 11, 2011 9:09 am

Můj postřeh je takový, že ne všechny USB nabíječky jsou vhodné pro iPhone, na některé mi můj 3G vůbec nereagoval :-( a přitom byly plně funkční, protože jsem z nich nabíjel své HTC.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

nvy | pát srp 19, 2011 9:42 pm

Souhlas s M29. Je potřeba aby dávala 4,9 - 5,3V a proud kolem 0,4A. Důležitá podmínka je ale, aby na datových pinech (2,3) bylo napětí kolem 2,2V proti -5V. Toto napětí je vytvořeno děliči z odporů 7K5 a 5K1. (7K5 je mezi + a datovým vývodem a 5K1 je proti zemi.)
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone - příslušenství