Přemýšlím o nové BT Handsfree. Zaujala mě Jabra.
http://www.youtube.com/watch?v=m5_55uQF ... re=related
Je to vhodná volba pro iP 4?
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
chipy999 píše:Ano,Jabry su dobre,tento typ ma aj A2DP a pouziva podobny system uchytenia v uchu ako moj Plantronics.A ten je vynikajuci!
Otazka je ci nekupit napr. Plantronics Savor(top model Plantronicsu),ktory ma podobnu cenu.Ja mam uz treti Plantronics a Savor nema podla mna konkurenciu!
Gorash píše:Já sem si koupil jabra stone 2 a sem zpokojenej, jak po strance telefonovani, tak prehravani hudby, tam ale clovek musi mít 320 kbps mp3 aby to bylo poslouchatelne, hrozne se mi libi jak je to malé a nenapadne zarizeni.
Bohuzel nevím jak to dlouho vydrzi pri hovoru, vyrobce uvadi 2 hodiny v kuse, no pri mp3 to chcipne za cca hodinu a ctvrt, nicmene to jde nabít za 30 minut celkem 4x nez budete muset dat stanici do zasuvky
RadekD píše:Hudba je to poslední, co bych si tam pustil... Potřebuju to do auta, pro dva telefony.
Možná bych preferoval HF s vyšší výdrží, čili Stone asi volit nebudu... :-/ Ikdyž je to pěkný. Umí ten Plantronics dva telefony?
Jinak teď mám nějaký lowend SonyEricsson, není špatný, ale umí jen jeden telefon.
Ohledně A2DP - SE, co teď mám, to mít určitě nebude a hlášky z navigace v něm taky slyším, hlavně, když mi někdo volá, to je potom na posr..ní.
K čemu tedy je A2DP?
Ještě píšou u Plantronicsu výdrž jen 4 hoďky hovoru, je k tomu alespoň 12 adaptér do auta? Nebo nabíjí to přes USB?
Zpět na iPhone - příslušenství
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé