Beats Wireless

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

@solokaprik | pon čer 25, 2012 3:12 am

Beats Wireless

Tak jsem právě potvrdil objednávku v našem českém Apple Storu na bezdrátová sluchátka Beats Wireless, dostal jsem 15% slevu tak proč toho nevyužít ne :P

Pár modelů sluchátek od firmy Monster jsem již vystřídal, jelikož byla možnost, žádný se mi nepoškodil to upozornuji, vlastním špunty Tour a ty mám necelé dva roky a furt perfektní stav a hrajou skvěle, dále své náhlavní model Solo v černé matné barvě a s nimi jsem nadmíru spokojený, prostě podle mně mi nejvíce vyhovují a jsem ochoten platit firmě více za design než za kvalitu zvuku (se kterou jsem spokojený), měl jsem možnost vyzkoušet modely Studio, Pro a Mixr, žádný z těchto modelů mi nevyhovoval na každodenní nošení, ani na občasné poslechnutí muziky doma, sluchátka jsou moc veliká, popř. u modelu Mixr mi vadí podobnost s modelem Pro a že při nošení na krku se sluchátka navzájem přitahují a tlačí vás na krku, což mi bylo dosti nepříjemné, nicméně tyto sluchátka jsou navržena pro DJ, těm to nejspíš vyhovuje.

Snad budu s bezdrátovým modelem spokojený, určitě zde napíšu své hodnocení na tyto sluchátka hned jakmile mi dorazí, natěšenost je veliká :)

Více informací naleznete na českém App Store.
Apple iPhone 5 16GB - black
Apple iPad Mini 16GB wifi - black
Apple iMac 21,5" (late 2012)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Bydliště: Vidíte ten palác? Tak tam ne.. (Praha, Czech Republic)

Uživatelský avatar rony | pon čer 25, 2012 6:09 am

Re: Beats Wireless

MODERÁTOR RONY VARUJE:

co keby si NABUDUCE miesto oznamovania pockal a neoznamoval nam, co este mozno asi niekdey mozno niekde nieco asi budes mat.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar Marek | pon čer 25, 2012 8:50 am

Re: Beats Wireless

MODERÁTOR Marek VARUJE:

Lock. Prestaň spamovať, máš za mňa varovanie. Ešte raz, a pôjdeš si oddýchnuť.
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Moderator fóra
Moderator fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone - příslušenství