Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Což ty Jays měli...
Tak kdyby teda někdo dokázal poradit, byl bych šťastnej, děkuju. 

jiriczek píše:Ahoj,
prodal jsem docela dobře Jays Jays One, tak si chci koupit něco lepšího, tak jsem přemýšlel o Jays Jays Four... http://www.alza.cz/jays-a-jays-four-cerna-d428653.htm Mám podmínku - možnost obládání (pauza/play). Ale aby to na 100% fungovalo... Poslouchám RnB, dubstap, takže výrazné basy ocenímCož ty Jays měli...
Tak kdyby teda někdo dokázal poradit, byl bych šťastnej, děkuju.
EDIT: A špunty jsou též podmínka

Marek píše:Ja som ich chcel ale sú dosť tiché, preto radšej AKG, pozri pár príspevkov vyššie
edit: Ale len po teoretickej stránke čo som pozeral o nich. Reálne som ani jedne ešte nikdy nevyskúšal

... alebo možno aj do 30 ... pretože napr tie akgčka sa mi pačia verím tomu že budú mať aj dobrý zvuk stoja 45eur a aj by som to obetoval za zvuk ,,, ale vždy sa mi pri každych sluchatkach skôr či neskôr zlomí kábel ,, keď sa zlomí do 2 rokov tak jasné reklamácia ale to som zas mesiac alebo kolko bez sluchátok a keď skončí záruka po 2 rokoch tak už to ani nereklamujem a môžem kupovať nové .. a ako tak čítam tak všemožne šetrne by som ich mohol užívať tie jays aj tak sa to zlomí za tym zahnutym konektorom .... pri tych AKGčkach to je lepšie? ... tak všeobecne niečo do 30-40 eur by som uvítal díky

,, na jaysoch sa mi ten konektor nepáči ,, má tu niekto skúsenosti s oboma? 

MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm
Zpět na iPhone - příslušenství
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé