Sluchátka pro iPhone (nejen) do 1000Kč?

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar Beavers | ned lis 22, 2009 10:18 pm

Re: Sluchátka pro iPhone do 1000Kč?

Mně věřit nemusíš, ale kontaktuj člověka, který tu o nich píše, že je má. Ten ti tvůj názor na fake určitě rád vyvrátí.
Jinak, já mám AKG bez ovládání a pro mě je důležité, jak hrají. Pokud mi někdo zavolá, když poslouchám, tak přijmu hovor telefonem a skladby, pokud je chci přepnout, přepínám na iPhone. Dálkové ovládání opravdu nepoužívám, nikdy jsem to nepotřeboval. Volil jsem spíš kvalitu než nějaká "udělátka", která nevyužiji v praxi vůbec. A když poslouchám muziku, tak ne proto, abych neustále přepínal ze skladby na skladbu. Ale to je věc názoru.
Moderator fóra
Moderator fóra

Mysak | pon lis 23, 2009 11:59 am

Ted sem narazil na dalsi alternativu.. Nazyvaji se Ultimate ears metro.Fi XXXv
za ty XXX : 100,150,200 a 220VI

Ta znacka uz zni lip, nez creative:)

Uživatelský avatar Beavers | pon lis 23, 2009 12:17 pm

Kým myslíš, že jsou inspirováni tito exotičtí výrobci? Jedině osvědčenými produkty zavedených firem. A nevěř tomu, že kvalitativně budou lepší anebo stejná taková sluchátka jako jsou Sennheiser či AKG nebo Bayerdynamic. Tihle si svá prvenství nenechají sebrat. Hovoříme stále o cenové kategorii do cca 1500 Kč. O sluchátkách a mých názorech na ně je zde již nespočet příspěvků a nejen v tomto topicu a zbytečně bych se opakoval.
Moderator fóra
Moderator fóra

Mysak | pon lis 23, 2009 1:04 pm

jj od tebe je toho tu hodne..(vim zhruba co preferujes) doufal jsem, ze se zapoji taky nejaky jiny ucastnik :) ktery ma nejaky zkusenosti s jiz jmenovanymy produkty..

Kdybych nebyl tak linej. a podhodlnej, a ozelel to tlacitko a mikrak, tak bych sel nejspis AKG K 330, ale jak rikam, dost pouzivam to zpropadeny tlacitko a mikrak, nemam iphone v obalu, takze mi lezi jen v kapse a je to pro me prijemnejsi volat, aniz bych musel pouzivat packy.. Dalsi vec je, ze my vyhovuje rovny konektor(ale to uz je detail, ani zadna prekazka).

Dalsi vec je takova, ze nemam temer zadne zkusenostise sluchatky, takze ani nevim jak se mi libi rozpolozeni hudby.. dotedka jsem jel jen na origos sluch. Posloucham temer vse, krom metalu a folku..

Uživatelský avatar Beavers | pon lis 23, 2009 1:38 pm

Originál sluchátka jsou k ničemu, průměrný zvuk, nedrží v uších a jejich zvuk (dynamika a více basů), je závislý na tom, jak je v uších usadíš. Nesnáším pecky od chvíle, co jsem si koupil ty lehoučké špunty. Zvuk je nesrovnatelně hutnější a hodně se blíží vysoké kvalitě špičkových a drahých sluchátek. Mám dojem, že snad existuje i nějaká redukce s mikrofonem a DO, ale je to zase další krám a předmět, který se dá ztratit. Zalomený jack má výhodu v tom že, pokud máš iP v kapse u košile, vede kabel vodorovně z kapsy. Takže přes veškeré výhrady proti špuntům, které se zde dočteš, já je preferuji, protože drží v uších a nezáleží na jejich "naštelování" do zvukovodu, hrají stále stejně dynamicky. Jsou lehké, netlačí, nevíč o nich, jsi obklopen hudbou a nikdo z okolí neslyší, co posloucháš. Moje AKG mají příjemně měkký kablík, sluchátka jsou skladná (je k nim černý textilní pytlíček). V současnosti se objevují spousty sluchátek Koss, Thomson, Philips, Sony - nic takového mi nesmí do baráku. Pohledej na internetu, napiš toto do google: headphones sennheiser microphone for iphone nebo headphones AKG microphone for iphone, nebudu ti sem dávat odkazy, snad zvládneš to pročíst. Od toho se pak odpíchni a hledej konkrétní model, který si vybereš na českých e-shopech. Pamatuj, žýe pořád mluvím o špuntech a ne o peckách.
Moderator fóra
Moderator fóra

Mysak | pon lis 23, 2009 4:44 pm

jj. tak to si rozumime, ja take celou dobu mluvil o spuntech, ac jsem je jeste nikdy nemel v usich.. chtel jsem si udelat radost k vanocum...takze jeste nejakej ten tejden budu procitat fora a hledat:) Snad se jeste objevi nejaky model akg s mikrofonem/tlacitkem za rozumny peniz.

Ty redukce s mikrofonem/tlacitkem existuji, ale jak rikas, je to dalsi vec navic. Ani nevim jak je to tam reseny. Co jsem koukal tak ten mikrofon je na jednom konci a do nej se jakoby zapoji zacatek kabliku od sluchatek, takze nejpis nepripada v uvahu, ze bych mel mikrofon u pusy.. ale nekde daleko niz (i kdyz se delaji ty sluchatka kratsi ):) ..

Uživatelský avatar haasteren | pon lis 23, 2009 4:51 pm

Ultimate EARS je firma ktera vyrabi studiova sluchatka a odposlechy . Sam mam nekolik jejich vyrobku. Nemusis mit vubec strach a navic budou hrat lepe nez ostatni . Jsou to tlakove menice tim padem lepsi a kvalitnejsi zvuk.

Pokud ti nekdo bude tvrdit ze ULTIMATE EARS je sunt tak ten clovek absolutne nevi o cem mluvi ...

http://www.ultimateears.com/_ultimateears/

Zeptej se nejakeho zvukare a hned ti odpovi :)
Starý pes fóra :)

Mysak | pon lis 23, 2009 11:48 pm

tak dalsi nalez :) nyni v podobe AKG K370, na cinskych strankach jsem nalezl foto dodavanyho pouzdra (ma se do nej vejit i phone) slusivy:)

jen skoda, ze jsem nenalezl nejaky vyjadreni uzivatele, ktery by tento typ vlastnil.. Ma nekdo zkusenosti s timto produktem ?

Uživatelský avatar jablíčko | úte lis 24, 2009 6:49 pm

Mám otázku...

Budu kupovat sluchátka (špunty)
Musí mít i ovladač... a vybral sem tyto tři

Sennheiser MM50 iP
Creative 630i
Sennheiser CX300 - new generace

Mají tyto špunty stejnou délku sluchátek?? (jako u Apple original sluchátek)
Host
Host

Mysak | úte lis 24, 2009 7:06 pm

EP-630i : 120cm, - symetricky
senny 50i : 1 - 1.3m, - asymetricky
Ty senny cx 300 s mikrakem/tlacitkem to ti povi asi ten clovek co je nabizi na nejakym zahranicnim aukru:)

Uživatelský avatar h4wk3y | úte lis 24, 2009 8:16 pm

tak ja to tady dlouho procitam...
rozhodoval jsme se mezi AKG 324P a Jays J-Jays a volim ty J-jays....
v testu zvuku vychazi nastejno, jen je pry trosku horsi zpracovani plastoveho tela u bile verze/tu zrovna chci/, ale to prekousnu... Ale hlavne ma vetsi prislusenstvi, i kdyz nevim, jeslti jej vyuziji... no budou to moje prvni spunty, tak uvidime...
jakmile si je koupim, tak sem hodim nejake fotky a treba minirecenzicku....

a kdo chce mikrofon a tlacitko, tak si zkuste sehnat tu prodluzku s tlacitkem a mikrakem, do ktere se pak zapoji jakakoliv sluchatka....
Posilene dlouhe dobe zpet u iPhonu - iP5 16GB White, odblok s R-SIM 8+
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz
iPhone expert
iPhone expert

Mysak | pát pro 04, 2009 3:33 pm

Tak jsem byl v jednom poslechovem studiu.. zajimal jsem se o s-jays.. ale vyzkousel jsem si i j-jays a d-jays...

A jelikoz jsou to me prvni spunty, tak mi slo take o drzeni spuntu v mych malych usich (Abych nevypadal jak mimozemstan, a slo je pouzivat i pred spanim), poslouchal jsem na iphone3G a zanr byl house a potom nejaky skladby z popu..

Nejdriv sem vlozil do ucha j-jays, pasovali fajnove, nijak zvlast nevycnivali, proste se hezky schovali.
Zvuk byl celkem presny, bas byl hezky citit..
pak prisli vytouzene s-jays ,doufal jsem, ze mi padnou do ucha pekne, soudil jsme podle obrazku z ruznych stranek ,ale byl to omyl, nejak se mi je nepodarilo dostatecne schovat a solidne mi vycnivali z usi. Zvuk byl na mne az moc prebasovany.. (A to jsem si myslel, ze basu neni nikdy dostatek :) )
D-jays byli o poznani presnejsi, ale i ty se mi do usi hezky neschovali...(zvlastni... byli hezky tvarovane, asi chyba na me strane :) )

Takze sem se rozhodl, ze pro mne bude nejlepsi set m-jays.. Aspon sem trochu usetril.. :)

a moc neberte v potaz me citeni hudby,. jsem lajk, slo spis o to, ze je pro zacatecniky fajnovy si nejaky sluchatka vyzkouset, nez je hned objednavat..

Uživatelský avatar KaoluNuKain | sob pro 05, 2009 11:23 pm

před týdnem jsem koupil Sennheiser CX-300II za cca 900kč, můžu doporučit všem, kteří se spokojí se střední třídou :wink:

http://www.nejlevnejsipocitace.cz/shop/ ... 57558.html
/// BMW iPhone, Apple Watch, iPad, iPod, MacBook Pro, Magic Mouse, Time Capsule
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

jaguar21 | sob pro 12, 2009 12:45 am

co poviete na tieto?

http://www.zagg.com/audio/zbuds-iphone-earbuds.php

Inak ma niekto skusenost s objednanim z tejto konkretnej stranky? Plati sa aj nejake clo alebo tak nieco, mimo postovneho? Chcem ich objednat, lebo u nas su za 70EUR.. co je trocha moc oproti 39 dolarov plus 5 postovne..
jaguar84
Host
Host

Uživatelský avatar Beavers | sob pro 12, 2009 9:07 am

Nelíbí se mi design, firma u nás v této výrobní kategorii neznámá. Sluchátka dnes vyrábí kdekdo. Tento model je sice dobře vybavený (možná až zbytečný je druhý regulátor hlasitosti), sluchátka na mě celkově působí příliš amatérským dojmem. Osobně bych šel do osvědčených značek. Je to jen můj názor.
Moderator fóra
Moderator fóra

jaguar21 | sob pro 12, 2009 10:38 am

Ja si z tej stranky chcem objednat aj ine veci, tak preto tie sluchatka. Len dufam ze nebude problem s dodanim na SR.
jaguar84
Host
Host

McDog | sob pro 12, 2009 10:49 am

Co vravite na tieto?
Kód: Vybrat vše
http://perifer.ekatalog.biz/zbozi/sluch-s-mik-genius-hs-200-gold-komp-pro-iphone/detail.aspx?p=z:146171

alebo tieto?
Kód: Vybrat vše
http://www.progamingshop.sk/creative-ep430-yellow-p-38559.html

SkyHawk | sob pro 12, 2009 4:02 pm

Sennheiser CX 300 II

měl jsem i I, ale po 4. vyprání v pračce už prostě stávkují
koupil jsem v alfacompu za 800
iPhone 7 iOS 12.0 - JB
iPod Touch 1st gen OS 3.1.3 - JB
THX to Luke_chiptuning (kdo ho zná tak ví)
Host
Host

Uživatelský avatar jubei80 | pon pro 14, 2009 10:01 pm

Dneska se mi na amazon.uk objevila nabídka na tyto sluchátka Sennheiser CX 300 II za cca 20 liber, což kolem 600kč,-. Dle mého názoru velice dobrá cena. U nás na e-shopech kolem 1000,-.
Host
Host

Uživatelský avatar M@YO | ned pro 20, 2009 2:41 pm

a o predlzovacom kabli ste nepoculi? ktory by mal aj ovladanie ipodu, tj, next track, volume up/down, viac mi netreba:)
Chcem pouzivat dalej zo SE sluchatka (spunty) :oops: a vsade mi len nukali original apple spunty s ovladanim za ~2000korun, ale tie asi nebudu hrat dobre.
TM CZ 3GS 32GB JB GP 43.week 09 4.2.1 / 05.15.04 @ O2 SK + Data neobmedzene
O2 SK custom < OS 4, O2 SK custom > OS 4, Prisposobenie odkazovky na kredit
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Beavers | ned pro 20, 2009 4:04 pm

Existuje redukce s ovladačem. Hledej na fóru výrazy redukce pro sluchátka a pod.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar M@YO | úte pro 22, 2009 12:52 am

hladal a prd nasiel :( , sice niekam ma to posunulo :o ale k spokojenemu vyskedku nie
uz ked bola redukcia tak max tak s play/pause alebo nanajvys s next song. ziadna aj s volume up/down.
Asi budem nuteny ist do podobneho ako toto, si na koniec kablu vyrobit samicu 3,5 jacku
Pripadne cele sluchatka s ovladanim, ale to uz som pisal...
TM CZ 3GS 32GB JB GP 43.week 09 4.2.1 / 05.15.04 @ O2 SK + Data neobmedzene
O2 SK custom < OS 4, O2 SK custom > OS 4, Prisposobenie odkazovky na kredit
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

TommyS | úte pro 22, 2009 1:00 am

Já bych si 200Kč připlatil a koupil bych si Koss Porta Pro za 1200Kč a doživotní záruka.Mám je a s iPhonem hrajou fakt suprově,když si dám v autobuse na plný pecky hudbu tak se lidi otáčí :mrgreen:

Uživatelský avatar h4wk3y | úte pro 22, 2009 1:17 am

TommyS, to je teda nazor za vsechny prachy...
poslouchas hudbu proto, aby se za tebou ostatni otaceli?

ja tedy posloucham hudbu pro sve poteseni a davat si sluchatka na max? svuj sluch mam rad...

a jinak, Koss Porta Pro nejsou tak super, jak se tvrdi, sluchatka uz sli dal...
ale to uz je tu asi milionkrat...
iPhone expert
iPhone expert

Mysak | úte pro 22, 2009 1:27 pm

Mozna FiiO E1 ti pomuze...

TommyS | úte pro 22, 2009 1:29 pm

@ h4wk3y: Ukaž mi aspoň jedny sluchátka ve stejné kvalitě a výkonosti :roll:

Koss Porta Pro jsou legendy :arrow: Byly jsou a budou dobré :wink:

A to s těma lidma jsem řekl obrazně kdybych poslochal pořád naplno s Portama tak bych byl za týden hluchej... :roll:

Uživatelský avatar h4wk3y | úte pro 22, 2009 2:31 pm

TommyS: ja ti nic dokazovat nepotrebuju, procti si tento thread a jiste pochopis ze uz Porty nejsou davno na vysi a ze kazde ineary v cenach okolo 1000,- je strci do kapsy...
a nebo jdi na AVmanii a tam si procti forum...
a nebo pockej na Beaverse :D
iPhone expert
iPhone expert

TommyS | úte pro 22, 2009 2:54 pm

Ok...Nebudem se tady hádat někdo má praktické zkušenosti někdo ty knižní :wink:

havran66 | úte pro 22, 2009 3:24 pm

TommyS píše:Ukaž mi aspoň jedny sluchátka ve stejné kvalitě a výkonosti :roll:

Ve srovnatelný ceně třeba Sennheiser PX100. Máme doma PX100 i Koss Porta Pro a musím říct, že ty Sennheisery mají mnohem věrnější a lepší zvuk. Kossy má moje 14-ti letá dcera, která poslouchá nějakej HipHop, TucTuc a já nevím co ještě :) a na to jsou ty přebasovaný sluchátka asi vynikající :)
Jinak už se nemůžu dočkat Ježíška, protože z eBay mi došly SHURE SE 530 PTH a těším se, že konečně zažiju hudební Nirvánu :)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar cicolably | úte pro 22, 2009 3:39 pm

TommyS pači sa my tvoje nadšenie xexe aj to o tých skusenostiach,s čím si porovnaval?
Kossy PortaPro som kupil pred 16 rokmi a vtedy to bolo niečo ale teraz su už len dobre a bez Equalizeru to nehra boh vie ako super

havran66 tiež som sa tak tešil ked som si kupil UE super fi.5 , a k tomu beztratový FLAC (WMA - iPhone nebere FLAC,škoda)
k tomu som si spravil DAC a HeadAmp.super.
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

Uživatelský avatar Beavers | úte pro 22, 2009 7:06 pm

TommyS, opravdu jsi trochu zaostal co do sluchátek. Přečti si jenom moje příspěvky nejen v tomto vláknu, mám s Kossy neblahé zkušenosti a už mi nesmí do baráku. A s tím, že se lidi otáčí, když je ohulíš na plné pecky, to může být tak, že si o tobě mohou myslet, že ses zbláznil. Poslouchání na sluchátka jsou individuální a intimní činnost, nemusí to, co ty, poslouchat ještě půlka tramvaje. Tohle vše nenastane, když budeš používat tzv. špunty. Kvalitní přednes a jen pro toho, kdo je má v uších. Je to tak trochu o ohledech k okolním lidem. Pět takových, jako ty a rámusu a šustění tolik, že bych - být řidičem tramvaje - takové lidi vyloučil z přepravy.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar phaeton_esc | úte pro 22, 2009 7:15 pm

Porta Pro bych nebral - sice jsou dobrý, ale dost přeceňovaný, navíc častokrát víc slyší lidi kolem tebe než ty sám, navíc po delší době začnou tlačit a bolí z toho hlava a uši - drátek na zapínaní je celkem nepříjemný a vždycky mě tlačil do ucha :(

jako lepší volbu bych viděl buď nějaký levnější studiový sluchátka (navíc v zimě je to lepší jak čepice) nebo ineary- nemusí být tolik nahlas, nikdo nic neslyší, hluk zvenku neproniká. osobně mám už rok inear od Sony (model přesně nevím, cena kolem 1200) a na Porty padá prach..
Hack Pro, 10.9.x
iPad 3 WiFi 32GB (iOS 7)
iPhone 4 32GB (iOS 7)

na PM odpovídám podle nálady
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

rohe | pon pro 28, 2009 5:58 pm

Já si pořídil ty Creative EP-630i a když je zapojím do iPhone, tak v nich víc šumí. Tak by mě zajímalo čím to je. To jen proto, že mají větší rozsah a tím pádem slyším věci, které u obyčejných sluchátek neslyším? :roll:
Host
Host

Uživatelský avatar Beavers | pon pro 28, 2009 8:44 pm

Je to tím, že jsou to Creative a ne Sennheisery nebo AKG či Bayerdynamic. Pokud je tam šum, tak je už v nahrávkách. Ale iPhone šum nijak výrazný nemá, pokud vůbec nějaký má.
Moderator fóra
Moderator fóra

Thompson | pon pro 28, 2009 8:51 pm

Já asi budu nucen koupit Sennheisery CX300, ačkoliv jsem chtěl AKG K324 P.Jaké šputny byste mi doporučili, tak do 1500 od Sennheiseru?
iPhone 6 16GB Space Grey
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

rohe | pon pro 28, 2009 9:09 pm

Beavers píše:Je to tím, že jsou to Creative a ne Sennheisery nebo AKG či Bayerdynamic. Pokud je tam šum, tak je už v nahrávkách. Ale iPhone šum nijak výrazný nemá, pokud vůbec nějaký má.

Je to úplně bez muziky. Prostě zapojím sluchátka do konektoru a slyším šum. :(
Host
Host

Uživatelský avatar cicolably | pon pro 28, 2009 9:37 pm

šum je väčšinou počuť ked je nekvalitný výstup zosilnovača,nizky odstup signal-šum,zlá spätná väzba,nenamočil si ho alebo ti nevtieklo do Jacku niečo,voda,napoj,možno niečo prepojilo na výstupe,iPhopne ma celkom OUKEJ výstup
no a ešte ak je velmi mala impedancia sluchatok ale to asi nie je tvoj problem.
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

Uživatelský avatar lofounek | pon pro 28, 2009 11:01 pm

rohe:
Nejlepsi bude ty sluchatka vyzkouset treba v nejakem MP3 prehravaci a taky jestli mas moznost v jinem iPhone. Potom si muzes udelat obrazek sam jestli je to sluchatkama nebo iPhonem.

Thompson:
Doporucuju Sennheiser MM50 iP, prece jen je pohodlne mit na sluchatkach mikrofon a tlacitko pro prepinani skladeb a to vse zaroven s vynikajicim zvukem.

iPhone 7 32GB silver
Apple Watch 42mm Sport
iPad Air 32GB
iPad 2 16GB
iPhone 5 32GB white
iPhone 3GS 16GB black
iPhone 2G 8GB
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

rohe | pon pro 28, 2009 11:21 pm

Moc tomu nerozumím, ale když změřím:
Orig. sluchátka - 33 ohmu
Creative EP-630i - 18 ohmu
Možná, že se zatíží výstup v iPhone a ten vytlačí vyšší výkon, ale i šum. Ale to už asi fakt plácám blbosti. :roll:

Edit:
suchátka Creative odzkoušeny v Emgetonu m6Cult a prostě je slyšet šum při vypnuté hudbě.
Host
Host

Uživatelský avatar lofounek | úte pro 29, 2009 9:45 am

Tak je jdi reklamovat a uvidis, co ti k tomu reknou.

iPhone 7 32GB silver
Apple Watch 42mm Sport
iPad Air 32GB
iPad 2 16GB
iPhone 5 32GB white
iPhone 3GS 16GB black
iPhone 2G 8GB
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší