Tak jsem byl v jednom poslechovem studiu.. zajimal jsem se o s-jays.. ale vyzkousel jsem si i j-jays a d-jays...
A jelikoz jsou to me prvni spunty, tak mi slo take o drzeni spuntu v mych malych usich (Abych nevypadal jak mimozemstan, a slo je pouzivat i pred spanim), poslouchal jsem na iphone3G a zanr byl house a potom nejaky skladby z popu..
Nejdriv sem vlozil do ucha j-jays, pasovali fajnove, nijak zvlast nevycnivali, proste se hezky schovali.
Zvuk byl celkem presny, bas byl hezky citit..
pak prisli vytouzene s-jays ,doufal jsem, ze mi padnou do ucha pekne, soudil jsme podle obrazku z ruznych stranek ,ale byl to omyl, nejak se mi je nepodarilo dostatecne schovat a solidne mi vycnivali z usi. Zvuk byl na mne az moc prebasovany.. (A to jsem si myslel, ze basu neni nikdy dostatek

)
D-jays byli o poznani presnejsi, ale i ty se mi do usi hezky neschovali...(zvlastni... byli hezky tvarovane, asi chyba na me strane

)
Takze sem se rozhodl, ze pro mne bude nejlepsi set m-jays.. Aspon sem trochu usetril..

a moc neberte v potaz me citeni hudby,. jsem lajk, slo spis o to, ze je pro zacatecniky fajnovy si nejaky sluchatka vyzkouset, nez je hned objednavat..