Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

To ti neuznajú to mi ver. To je len reklama aby to ľudia kupovali. Keď sa ti to odlepuje tak to by ti dali vyjadrenie k reklamácii na bežné opotrebovanie pri používaní a tak si tú záruku môžeš dať za klobúk.

Oni tým pádom predajú ďalšiu drahú novú fóliu 

uz sem ji taky jednou menil, protoze se mi odlepila folie a dostal se mi pod ni prach.

me to trvalo asi tyden, ale meli jeste stary sytem, tak sem je poprosil, jestli by mi ji nejdrive neposlali oni a pote ja, vyslo to, takze to bylo v pohode. Ted potrebuju vymenit folii znova, ale jelikoz maj novy system, platba kartou nebo Paypalem, tak to uz nemuzu, nemam ani jedno. 

))) Moja skusenost.

Jtoxx píše:IS uz neberu, kazda folie trpi na vytekani lepidla a jsou na ni videt otlaky. Momentalne zkousim folie od Belkinu a taky nic moc. Ve folii je videt pri vypnutem displeji "duha". Jinak je povrchove paradni. Nyni mam objednanou folii od SGP, tak jsem na ni zvedavej. AntiOil uprava.

jinak mi na IS vadi i tzv. pomerancova kura a odlepovani v nekterych castech. Napriklad na SGS 2 se odlepuje vyrez na predni kameru. Samozrejme to je o pouzivani, ale par zasunuti do kapsy a folie se odlepuje a chyta se pod ni tkanina.ABAB píše:InvisibleSHIELD měl jsem s ní problém a v rámci doživotní záruky mi ji vyměnili kus za kus takže spokojenost. A to je jeden z rozdílu mezi levnější a dražší fólii.

Zpět na iPhone - příslušenství
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé