Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

sharkee píše:Monopol opravdu neznamená ani výsada ani privilegium
Prosím o důkaz, že ten kabel opravdu není od Applu. Předem děkuji.
PS: zdrž se úvah nad tím, co a proč píši. To soudruzi bolševici tvrdili také vždy, že ví, co si myslí jiní. Ne nevíš nic o tom co si myslím a proč co dělám.

Co myslite?

jakýkoliv Android s miniUSB nabiješ/sync jakýmkoliv miniUSB kabelem. Mně je ale milejší přístup Applu 

mike-biker píše:Já to mám ze zdroje, kde tyto kabely a nabíječky se dávají do krabiček pro konečného příjemce.
Pokud má konečný uživatel v nové krabičce od APPLE fake, tak mám fake asi také, pokud jste si kupovali telefon a věříte, že dodané příslušenství je pravé, pak to přesně mám já.![]()
Ale pochybuji, že by si APPLE dovolil dávat konečným zákazníkům do krabiček nějaké náhrady.
pegas píše:Rozdíl mezi originál metrovým kabelem (koupeném na AS) a rádoby originálem odkudkoliv jinde (aukro, alza atd.) je 230 - 330 Kč. Když zohledním ceny vlastních Apple zařízení a ostatního příslušenství, za které jste každý z vás vyházeli tisíce, ale spíše deseti tisíce, tak vůbec nechápu o čem se tady diskutuje.

a stále fungují (pro nabijeni). Baseus působí jako opravdu značka, byť je čínská, ale zjistil jsem, že má dokonce v ČR oficiální české zastoupení! [emoji846] tak úplnej sunt to zase nebude. Protze to by se jinak nevyplatilo 

Zpět na iPhone - příslušenství
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé