Feliny: Je problém vyrobit levná sluchátka tak, aby zajistila rovnoměrný kmitočtový rozsah v pásmu požadované slyšitelnosti. Graficky nesmí křivka průběhu vypadat jako hyperbola s nejvyšším vrcholem ve středních pásmech, ale ideálně jako přímka (což nikdy úplně nebude) se strmým poklesem od frekvencí, které již lidské ucho příliš nevnímá nebo neslyší, čili od cca 60 Hz, resp. od 12,5 kHz. Ony už i basy kolem 60 Hz jsou pěkné hloubky. Je rozdíl mezi basováním a duněním. Např.: rána na velký buben musí znít, jako krátká "šlupka" a ne jako zadunění, protože tak velký buben nesmí znít ani v praxi. Tvoje sluchátka za 200 Kč možná mají bassy (jak ty to nazýváš - správně se píše basy), ale nemají výšky. Proto je tvoje vnímání hudby hodnoceno jednostranně. Máš rád hloubky, máš je mít, ale na úkor absence výšek. Za 200 korun nikdo nebude vyrábět žádný zázrak, to je snad i proti přírodě. Používané neodymiové magnety, které právě zajistí čisté hloubky, jsou drahé a každý výrobce by prodělal. Ne, za dvě stovky, nikdy sluchátka nemohou hrát slušně. Je to podobné jako u Koss Porta Pro (Sporta Pro). Subjektivně výborná sluchátka s přemírou basů, až do chvíle, dokud neuslyšíš jiná. Pak bys je nejraději rozšlapal, jako málem já, když jsem si koupil ty AKG špunty, anebo velká DJ sluchátka Pioneer. Koss ode mě málem odletěl do teplých krajin.