Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Beavers píše:Souhlasím a nikdo mě nepřesvědčí o opaku. Fólie tahají akorát lidem peníze z kapsy. Ale co, kšeft je kšeft.

Ale v tom případě už i ta fólie je na ochranu proti poškození pádem krátká. 

charlie77 píše:Já nevím, pořád si říkam, že kdybych tam tu fólii nedal, že s emi jako naschvál tam udělá o něco sráma já pak na něj budu koukat, dokud nevyměnim za novej iPhone. Podle mě prostě je to o náhodě...položím ho na stůl, bude tam nějakej kousek něčeho, telefon se po tom šoupne a už mě to bude prostě sr*t. To si tam radši nalepím na obě strany fólie dohromady za 40 kč a ani mi nevadí kdybych u nich pokazil nalepení. Nevidím kvalitně v tom ani žádnej rozdíl oproti dražším!

Gekko gecko píše:Ty klaciný maj problém s čitelností a bublinkami,když koupím drahou tak je v balení většinou pouze jedna a když to zkoním budu jen nas...ej takže raději nic.
Co vím tak byly videa jak nějakej šílenec po krytu reje klíčema a nic,sklo je trochu odolný...pád na zem by taky přežilo ale kamínky by tam škrábance nechaly tupé klíče ne.
gandalv píše:a ty pokládáš displejem na stůl?
Beavers píše:Chlapi, uvědomte si, že klíče nejsou z kalené oceli (která je pořád ještě měkčí než minerální sklo), ale z mosazi. Mosaz je slitina mědi a dalších barevných kovů. Je měkká. Ocelový je pouze nůž a to pouze jeho čepel. Tvrdý může být písek po kapsách, ale kdo z majitelů iPhone si ještě hraje s dětmi na písku? Já tedy ne.

mě překvapila těžkost cihly iP4, iP3GS je lehčí, ne? Minimálně o ty záda.

Lukyisek píše:Diky za tip..

po folii se mi jezdí mnohem líp než jen po skle, hlavně co se týče nehtů, ale každýmu to samozřejmě vyhovuje jinak 

Funguje to skvěle 

Zpět na iPhone - příslušenství
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé