Korialis píše:potřebuju něco do 1000kč, s integrovaným mikrofonem a těma ovládacíma tlačítkama na hudbu (mám totiž ipod)
A já mam asi co? (Ok, iPhone) K Beats by Dr. Dre používám kabel bez ovládání a vůbec mi ty ovladače nechybí, je to ale věc názoru. No, za to ovládání si vždycky připlatíš částku neúměrně velkou přínosu téhle vymoženůstky. Já bych spíš za stejné peníze koupil parametrově vyšší model, jenom bez iPhone tlačítka - to je ale jenom můj pohled na věc.
Juramac píše:nedavno , je to par dnu, jsem narazil na Apple sluchatka s microfonem a ovladanim hlasitosti, spuntova - Apple in Ear . Normalne stoji kolem 1.800 - 2.000, tento clovek je nabizel za 1.000 , nova . Jaka je kvalita , nevim, ale mozna budes spokojeny . Zkusenosti nemam....
Já jo. Jeden kamarád si je koupil k iTouchi a je to
naprosto stejnej šunt jako ty základní pecky, jenom jsou to "špunty".... To je za ty prachy asi tak nejhorší koupě, kterou můžeš udělat, i když jsou ve slevě.
Shrnuto: Osobně bych ti radil vybodnout se na to tlačítko. můžeš tím stejně přepínat jenom v rámci jednoho alba, nebo modu shuffle, a třeba ten model, co jsi uvedl nemá ani ovládání hlasitosti, takže bys dost možná brzy zjistil, že je ten přepínač jenom zbytečná šaškárna, protože abys přepnul do jiného alba, musíš iPod stejně vyndat z kapsy a budeš litovat peněz, věř mi. Za těch cca 800 kč můžeš sehnat výkonově výrazně lepší sluchátka bez toho ovládání a v této cenové kategorii jsou ty Sony, co jsem uvedl výše vážně naprostá špička - neodym, vysoký frekvenční rozsah, plochý kabel, výkonný měnič... - za tuhle cenu ti nikdo nic lepšího nenabídne.
EDIT: tohle by ti mohlo pomoct:
http://www.mall.cz/handsfree-sady-sluch ... hlasitosti