to cicolably: Kde jsi koupil tan zadní bílý kryt díval jsem se na ebay dá se koupit kolem 10 dolarů ale bojím se kvality mohl bys napsat jak seš s ním spokojený.
Taky sem se zakoukal do Vaporu, buď Black/Blood Red, nebo Black/Aqua Blue nebo Black/Orange, ale 80$ za bumper je celkem dost. Edit: Tak, teď jsem zjistil že je Vapor Pro (limitovaná edice), a za tu chcou 150$...
Opravdu ne? Já mám fake verzi z DX za 35 dolarů. Myslím, že když se koukneš na fotky, které jsem postoval dřív (http://www.sendspace.com/file/zf9q1l) tak změníš názor.
Apple iPod Shuffle 5G, 2GB, pink Apple iPhone 6S, 64GB, gold Apple MacBook Air 13" 2014, 128GB
Gelaskiny používám už několik let, je to na ochranu zad před poškrábáním primárně, když pokládáš iPhone či iPod na stůl atd. Avšak od poškození při pádu to neochrání.
Pokud ti to spadne na hranu přesně, tak je šance, že ti to ochrání, pokud ti iPhone spadne na záda či na display (hodí tzv. placák na beton), tak ti nepomůžou ani svatí, i když ten bumper údajně přesahuje přes hrany, ale fakt záleží na pádu, nedá se říci s jistotou, že ano či ne. To by si musel mít takové pouzdro, které by ti obalilo celý iPhone dookola.
Ano, měl by. OT: iPhone se mi stejně nejlíp drží bez krytu, takže večer přelepit zadní fólii - (jen sem jí tam picnul, a vypadá fakt příšerně) - a kryt a obal, až se někam půjde.