iPhone - Používáte pouzdro?

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Používáte ochranné pouzdro?

Ano
88
64%
Ne
49
36%

Celkem hlasů : 137

Tatoo | sob bře 14, 2009 11:00 pm

Re: iPhone - Používáte pouzdro?

Ahojte, koupil jsem si pouzdro od Marware na OC Zličín za 490,- Kč a jsem spokojenej, používám pravidelně na opasku, bo jsem kravaťák :roll: Pokud potřebuji s iPhonem makat dýl, lehce se dá vysunout z pouzdra.
Přeji pěkný den

adam111 | ned dub 12, 2009 3:02 pm

ahoj,mate nekdo skusenost s timto pouzdrem ifrogz luxe? mel bych o neho zajem, takze kdo ho ma tak at pise zajimavosti, jestli se potom ajfoun neposkrabe atd. :)

SanataRo | ned dub 12, 2009 3:59 pm

Nepoužívam púzdro, ale na zadnú časť používam kryt. Na sklo mám fóliu tak nepotrebujem púzdro podľa môjho názoru.

jeanie4577 | čtv dub 16, 2009 6:29 pm

Taky se pridam se svou troskou do mlyna inspiraci, skoro jsem myslela, ze budu prvni, kdo tu napise The LeRoyale for Iphone od Crumplera, ale fuckp me predbehl.

Je to kozene pouzdro, do ktereho se iphone zasune, nema prezku ani clip, coz mi nevadi, jelikoz pouzdro pouzivam jen pri noseni iphonu v kabelce (plna nebezpecnych ostrych tvrdych predmetu :P ), v kapse preziva zatim pohodove bez skrabancu.

Samozrejme pouzdrem iphone trosku nabyde na objemu, ale neni to zadna hruza, da se s nim dobre nosit i v zadni kapse kalhot. Samozrejme nevyhodou je ona absence horniho krytu, takze mikroneporadek se muze dostat mezi stenu pouzdra a iphonu a prachuvzdorne toto pouzdro take neni.

Vzhledem k pouzitemu materialu je nutne pouzdro trosku obehat, asi jako kdyz si koupite kozene boty. Nedoporucuji zkouset na prodejne zbrusu novy kus - ja i prodavac jsme se pak o pouzdro a iphone pekne pretahovali a byla to fuska ho dostat ven! Nicmene ted, po asi tydnu pouzivani (a i trosku brutalnejsi dilataci v prvnich dnech) padne akorat, iphone z nej sam nevypadne a vytahnout jde hezky lehko (jen pozor na mastne nebo zpocene prsty).
Nevyhodou je, ze iphone musite do pouzdra zastrcit "hlavou" napred, protoze jinak byste ho pri vytahovani drzeli za tlacitko hlasitosti, takze je-li iphone v pouzdru, nemuzete poslouchat hudbu.

Kuze je matna a odolna, mam cernou variantu, je nenapadna a stylova, k cernemu iphonu je idealni, i kdyz samostatne se mi nejvic libi hneda varianta.

Cena:
1150Kc v Crumpler obchodech (pokud se na ne usmejete, nabidnou 10 - 20% slevu)
990Kc v iStyle
713 na Alza.cz nebo elektro1.cz (ovsem neocekavejte klasickou crumplerovskou zaruku), v dalsich e-shopech zaplatite takoce postovne, ze se vyplati zajit do iStylu

Uživatelský avatar Gekko gecko | úte bře 01, 2011 9:16 pm

Trochu to tu po čase oživím.
V současné době používám toto pouzdro: iCover za 199kč z pražského datartu: http://www.datart.cz/katalog/null-CPA-P ... cerne.html
Je to plastová skořepina s Soft-Touch pogumovaným nástřikem a je za ty peníze výborné. :wink:

Vypadá takhle:
Obrázek
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Uživatelský avatar Zecko | úte bře 01, 2011 9:22 pm

- iPhone 3Gs 16gb [iOS 5.1.1 JB]
- iPhone 4s 16gb [iOS 6.1 JB]
- iPhone 5 64gb [iOS 7.1.1 JB]
- iPhone 6 16gb [iOS 8.1.1 JB]
- iPhone 6 64gb [iOS 8.2 nonJB]
Senior uživatel
Senior uživatel

macuser | úte bře 01, 2011 9:37 pm

http://www.dealextreme.com/p/protective ... lack-34648

Nizka cena, dlouha vydrz, spolehliva ochrana. Mam to jiz na trech iPhonech. Bilou variantu nedoporucuji kvuli snadnemu uspineni.

Anndy | úte bře 01, 2011 9:41 pm

Pouzivam puzdro, kozenne bugatti (bez vybratia telefonu z puzdra sa neda tel. pouzivat), iba ak robim nejaku aktivitu, lyzovanie a spol. inak ho nosim bez vsetkeho.
iPhone 11Pro Silver 64GB, Telekom SK, bez JB
WATCH 44mm oceľové, Series 4, GPS+LTE
iPad mini 5, 64GB, wifi, SG
MBPro 13" 2018, i5, 16GB, 1TB SSD, Space Grey
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar macodk3 | úte bře 01, 2011 10:20 pm

Ja si niekedy nasadím svoj Vapor 4 od ElementCase a niekedy zas Glam rocka od more....ale väčšinou nemám nič len fólie od belkinu pretože v tých krytoch sú iphone hrozne velké..

Vapor 4:
Obrázek

Glam rocka:
Obrázek
Obrázek iPhone 6 Plus
Obrázek iPad Air
Obrázek Macbook Air 13"
Obrázek iPod Nano 7G
iPhone expert
iPhone expert

7luke.com | úte bře 01, 2011 10:25 pm

Duplikují se zde thready o pouzdrech/krytech pro iPhone 4. Již jsou myslím 3 velké thready. Každopádně to tedy napíši i sem:

Já vyzkoušel osobně přes 20 krytů (skoro 30 krytů, i drahé značkové). Dalších několik krytů jsem objednával pro přítelkyni a její sestru. Vždy tam ale bylo nějaké ALE. Konečně jsem si však našel jasného favorita - ten celočerný LV viz foto na odkazu. Toto píšu po 3 měsíčním testování v plné zátěži, i po dvou hodbě nepěkných pádech na chodník.

? http://www.7luke.com/iphone4/web/krytlv.jpg

- Nahoře jsou boční hrany pěkně zaoblené k displeji a nepřesahují ho (daleko lepší pro ovládání než v krytech s přečnívajícíma hranama) - kryt se totiž pěkně uchytí za boční kovovou anténu.

- Dole na krytu jsou hrany lehounce zaoblené = je to fajn v ruce

- Kryt je tenký, lehký, neudělá z iPhone 4 cihlu

- Kryt je krásně designově provedený, má výdrž, ani nápisy se po měsících neošoupávají

Není to nabídka - sám jej nemůžu sehnat, nechal jsem si to pracně posílat z Anglie přes známého.

Nyní mi přijdou dvě různá pouzdra na ruku a dalších 6 různých krytů, jsem na to zvědavý.

Uživatelský avatar macodk3 | úte bře 01, 2011 10:39 pm

Tak doplním ešte svoju domácu fotku..ináč niektoré z nich neboli ani raz používané (ak sa neráta jedno vyskúšanie)!
Obrázek
Obrázek iPhone 6 Plus
Obrázek iPad Air
Obrázek Macbook Air 13"
Obrázek iPod Nano 7G
iPhone expert
iPhone expert

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na iPhone - příslušenství