Beavers: Cena iPhone neklesa tak rychle, jako jinych telefonu..
viz moje pout - Iphone koupen za 7, prodan za 9.. iPhone 3G 8gb koupen dotovany za 6, prodan za 8,5.. iPhone 3G 16gb koupen novy za 8k.. ocekavam, ze ho i v lete aspon za 8k prodam, kdyz bude vypadat jako novy.. vsak taky na nej bude pres rok zaruka.. a budu si moci koupit zase novou generaci..

Po tech telefonech se vzdycky zaprasilo a verim tomu, ze u spoustu lidi zapusobi vice inzerat "Telefon jako novy, byla na nem od prvniho dne folie" nez "Telefon lehce poskrabany, ale jinak plne funkcni".. aspon na me takovyto inzerat pusobi lepe a verim, ze to tak ma vetsina lidi.. pokud mi chces tvrdit opak, tak ok, tobe to je jedno, to beru.. ale hodne lidi to ma myslim tak jak ja a to jsou ti lide, co jsou za pouzity telefon ochotni dat vice, kdyz je v perfektnim stavu..
EDIT: O ten iPhone 2G se s tebou nehadam.. ted uz kazdy chce 3G telefon.. jenze novy iPhone novou technologii dat neprinese a bude vetsine stacit.. vsak i pri uvedeni 3Gcka se stary prodaval za 9k.. A ani jsem nic takoveho nepsal.. jen jsem napsal, ktery z tech dvou inzeratu zni lepe a u ktereho tak mohu ocekavat vyssi prihozy na aukru..
Naposledy upravil jablickar dne čtv úno 12, 2009 3:16 pm, celkově upraveno 2