Přes léto jsem to využíval na chatě, zásuvka daleko, houpací křeslo na verandě tak pohodlné pro čtení ebooků
Rozhodně nejsem zastáncem externích baterií na kablík, jsou sice univerzálnější, ale ne tak pohodlné.Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Přes léto jsem to využíval na chatě, zásuvka daleko, houpací křeslo na verandě tak pohodlné pro čtení ebooků
Rozhodně nejsem zastáncem externích baterií na kablík, jsou sice univerzálnější, ale ne tak pohodlné.

Naproti tomu ten "batoh", je jen o chlup větší než nějaké pouzdro, takže o tom ani nevíš... (skoro
)

Nejedu sice na druhou stranu světa, ale jezdím do Školy na Slovensko a hledám něco co by mě tu nudu pomohlo přečkat. Dělal jsem na mobilu všchno možný, ale byl za pár hodin hotovej. Koukal jsem po tabletech, ale když by bylo nějaký takovýhle řešení, tak bych nemusel tablet kupovat.
tak nějak vod voka ...

Kdysi jsem mě 7700mAh externí baterku a už to rzhodně nebylo jen tak na nošení po kapsách :-/

)
teď jsem v apple store dostal toto.. Tak nevím jestli si to nechat nebo prodat dále 

Zpět na iPhone - příslušenství
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé