Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Mozno nazivo to bude ine no.

geronimo_cz píše:ja mam 3. tejden hnedej.. je uplne supr.. jen ted musim zjistit jestli se spini od jeansu nebo jestli se dre ta kuze.. doufam ze to je ta prvni varianta..

Jinak ale pozoruju, že to pouzdro nesedí úplně dokonale po těch delších stranách. Je droboulince odchlíplé. Hlavně je to poznat, když se na ty strany zatlačí, tak teprve plně přilnou k iPhonu. Není to zase taková tragedie, ale můj dřívější TPU futrál seděl ja pr**l na hrnci 

Ale je to tek zanedbatelné, že si toho zatím nikdo nevšiml. Vysloveně jsem na to musel upozornit a i tak si pak všichni klepali na hlavu, že jsem detailista
Ale to jsem!

Za ty prachy dobrý, ale nedá se to srovnat s podobným obalem od SGP, který stojí 900 Kč.
havrdaj píše:Cervena a cerna looks sexy.

Ideálně kdyby byl v rámci black friday akce příští pátek...

toncek píše:Dneska jsem vyzkoušel červený leather case s mým stříbrným iPhonem a ta kombinace vypadá naprosto skvěle! Jediné co mi vadí je, že ten telefon se z toho obalu opravdu špatně vytahuje, ale nejspíš ho vezmuIdeálně kdyby byl v rámci black friday akce příští pátek...
, což jinak skvělé jablečné značce nějak uteklo.

samozrejme necakam identicku kvalitu. ale ako studentovi by my padlo vhod najst ten obal do nejakych 10 € 

potom je dolezita impregnacia pripravkom na kozu. Moje sa ani moc nespini a mam cervene a mam ho stale v ruke.

tOplOaDer píše:Pouzdro úžasný, mám černý na bílým 5s. Problém nastal, když jsem chtěl připojit telefon v pouzdře k Docku. Konektor příliš krátký, takže nejde to používat a vyndavat denně z pouzdra je kravina (navíc to vyndání je docela obtížné, sedí perfektně a silně a nechci ho vykloktat). Takže čekám, kdy se toho ujme Asie a na eBayi budou dělat Docky s prodlouženým konektorem kompatibilním s iOS 7. Zatím jsem zkusil objednat toto:
http://www.ebay.com/itm/2-Extension-Doc ... 1c3ae4fd97
Dám vědět, jak jsem dopadl.

seamaster píše:Masne ruky nevadia, ale spinave ano. Ja cistim normalne pripravkom na kozenu sedacku, ale staci mydlova voda, ten pripravok je len mydlova vodapotom je dolezita impregnacia pripravkom na kozu. Moje sa ani moc nespini a mam cervene a mam ho stale v ruke.

budúci týždeň ešte skočím do iStores do Auparku a skúsim to porovnať tam
Zpět na iPhone - příslušenství
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé