No, určitě záleží na tom, kdo je okolo. Pokud se ale jedná o mě, tak opravdu den co den potkávám "drsňáky" co mají v uších narvaný svoje Nokia nebo iPhone pecky nebo ještě hůř ty jejich super PortyPro (prostě nejkůlovější hustosluchátka na světě, který jak někdo nemá, tak je trapák, co vůbec nerozumí muzice, páč když je má každej, tak nemůžou být míň, než vynikající. Prostě Koss je nejlepší značka v celým vesmíru, je to jasný, nigga?

) a chrastěj okolo sebe... V metru je prostě potřeba dát to víc nahlas a já to chápu, ale ohledy na druhé majitelé těhle otevřených hluchtek dávat musí, když už nemají nic solidního a rozhodli se kazit sobě sluch a ostaním náladu. Nejsou tam sami a ne každého zajímá, že jeho spolucestující je skalní fanoušek Iron Maidenu.
Pecky a Porty jsou prostě trest lidskému pokolení za všechny hříchy jejich předků.

Už jsem zažil i případy, kdy jsem přes svoje sluchátka (pecky) slyšel hudbu někoho jinýho - a to už jsou vážně vymaštěnci - a je jedno, jestli jsou to diskanti, metalisti, šampóni, co poslouchaj Biebera a Lady Gaga (to jsou většinou ti s Apple sluchátkama a růžovým tričkem

), diliny ujíždějící na Beyoncé, nebo ti rádoby drsní "hipiti hopeři" s čapkou s rovným kšiltem, jak měl strýček Pompo a rádoby drsným Eminemem v uších (nebo nějakým jiným interpretem, který z Hip-Hopu, udělal pitomej pop pro rádoby drsný puberťáky)
Prostě jsou to lidi, který bych nejradši majznul kladivem do tý jejich tupý vybasovaný makovice. Ať se naučí brát ohledy na okolí, nebo ať si jdou koupit normální sluchátka...
Fakt jim všem přeju aby byli ve třiceti hluchý jako polena.
BTW: co je to za blbost, že ve zprávě smí být maximálně 5 smajlů????
Téma promazáno od OT. Ať tu je pořádek. MG