Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Beavers píše:byl určen pouze nebo především pro zahořování reproduktorů
Beavers píše:Tento CD byl asi před 15 lety přílohou časopisu o Hi-Fi (nevím, už kterého), znal jsem jednoho člověka, který ho měl, ale již není naživu. Nevím už přesně, ale možná byl určen pouze nebo především pro zahořování reproduktorů. Je to už hodně dlouho. Nemám tedy ani nápad, jak se k němu dostat (inzerát?)
gandalv píše:Jednak zahořením zkracujete provozní živostnost repro, druhak u sluchátek (bavíme se o těch v ceně 5000-1000 Kč) a normálních repro to nemůže být ani poznat...
Jako sorry, ale říkat šmejd sluchadlům koss, protože stojí 500, normálně asi 650 Kč, ve srovnání s nějakými, co stojí 5násobek mi přijde divné a docela bych chtěl vidět slepý test, kde by měl někdo rozpoznávat, která sluchadla poslouchá (při zdroji iPhone), zkoušeli jste to někdo?!
SteveJSF píše: Uz je to hodne proflaknuty model, ale pokud fungovaly roky jako referencni, za tu cenu bych na nich zbytecne chyby nehledal.
Beavers píše:KOSSY jsou odloženy právě proto, že nikoli, že byly nahrazeny jinými, ale proto, že oproti zmíněným modelům hrají příšerně, nikoli však úplně zle, to musím uznat. Takto si nepředstavuji, aby zvučela referenční sluchátka. Prostě už bych je nechtěl.
V tomto příspěvku jsem nemínil poslech mp3 z iPhone, ale všeobecně poslech kvalitních zdrojů signálu.
gandalv píše:špunty mě v uchu nedrží! A za špunty dávat skoro 4000 Kč?
http://www.alphacool.cz/produkt/Sennheiser_IE_7.html
na krámě asi 5000,-
Kde si je člověk může poslechnout více sluchátek a porovnat?
Lipon píše:Qwuiddo: z vlastní zkušenosti bych doporučil Jays Q-jays (špunty
gandalv píše:...a topic tohoto fóra jsou SLUCHÁTKA DO 1000 Kč tak se toho prosím držme
gandalv píše:circo - co? to nevím, peníze bych možná dal, když by mě to přesvědčilo a když bych uvážil, že to využiji... 5.1 DD receiver jsem měl před 12 lety s nástupem DVD a teď čekám, co nahradí 2 roky starý Onkyo 608 který naposledy vyhrálo Aisa
obecně tyhle špuntovky mi v uších nedrží a ani nikomu v okolí, chcete říci že špunty za litr už drží? To jsou inear nebo klasické špunty? A také je tendence tím kablíkem je z ucha vytáhnout
něco s hákem na ucho je asi nereálný, no tak musím zůstat u klasiky, porta pro
a topic tohoto fóra jsou SLUCHÁTKA DO 1000 Kč tak se toho prosím držme
gandalv píše:...obecně tyhle špuntovky mi v uších nedrží a ani nikomu v okolí, chcete říci že špunty za litr už drží? To jsou inear nebo klasické špunty? A také je tendence tím kablíkem je z ucha vytáhnout...
gandalv píše:...No jo, ale pecky, jak říkám, to mi na uchu (při pohybu) nedrží... !!! Možná tak s kulichem
eRiper píše:...Někomu skutečně drží jako přibité.
Zpět na iPhone - příslušenství
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]