Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Se nemůžu dočkat, kdy mi dojdou.
eRiper píše:Mě pecky v uších nedrží, přítelkyni ano. Špunty mi v uchu sedí všechny, přítelkyně je do uší prostě nestrčí. Já tvrdím, že pecky jsou na nic. Přítelkyně tvrdí, že špunty (in-ear) jsou na nic. Kdo má pravdu? Všichni a nikdo. Je to o osobních preferencích a zkušenostech. Nejde globálně říct, že pecky nedrží v uších. Někomu skutečně drží jako přibité.
gandalv: Ty si nejprv ujasni terminologii, potom si vyzkoušej někde všechny typy konstrukcí sluchátek, a pak až lez někam na fórum diskutovat.

macuser píše:to metagirl: to, ze mas male usni dirky prece nemuze byt prekazka. Je na vyrobci, aby ve vlastnim zajmu dodal nastavce ruznych velikosti.

nějaké pořídit.
Co mam doma sadu nastavcu, k Jays D, Q. Tak XXS rozmery na hloubku 6,8 mm, nejsirsi misto 8,8 mm, to si da i moje pritelkyne bez problemu a taky ma malou usni dirku.
No jo, chce to proste zkusit.

ne to si fakt nemyslim, ale kolikrat sou nektery ty faky na dealextreme docela kvalitni

Dadly píše:ja jsem nasel na dealextreme tyto monstery, ale maji take ovladani na kabelu, jak si to myslel s tou OEM verzi ?? nicmene nemuzu najit nekoho z CR kdo si je koupil a ohodnotil by je
http://www.dealextreme.com/p/designer-s ... able-48352

Qwuiddo píše:já to mám tak 75/25 (zvuk/design) ... jako úplně všechno bych zvuku nepodřídil ... kord na mp3, který posloucháš, jsou jen jemný niance
Qwuiddo píše:To já mám, jak sem už psal dříve na domácí -> non-mp3 použití naprosto jinej kalibr a tady bych design opravdu taky neřešil. Ale když v tom chodim venku, by to přece mělo nějak vypadat?

Jinak co se týče těch Beats Tour, právěže v dané cenové kategorii najdeš lepší sluchátka. Svým zvukem neodpovídají ceně. Taky jsem o nich uvžoval, ale pán z headphones.cz (který slyšel snad všechna sluchátka u nás dostupná) mi vymluvil Monstery obecně - z pohledu cena/výkon. Ale tak... ať slouží 

, ale má je brácha v cernym. Kupoval si je relativně nedávno a já je viděl vicemene jenom rychle z vlaku, protoze uz nebydlim u rodicu, kde ta sluchadla jsou. Ale tenhle styl sluchatek se mi nelibi, protoze to neni nejak moc kompaktni a nemuzes mit napriklad v uchu jenom jedno atd ... a celkove mi to prijde na ven neprakticky. Bracha je hodne velkej music-maniac nebo jak se to rika, porad posloucha a je s tim maximalne spokojenej a to je menil taky za senny. Nevim co to bylo za model tech sennu, ale byly to modry adidas sennheiser sluchatka (vetsi musle). Navic taky rikal, ze ta kompatibilita control talk s jeho iphonem je uzasna.

Dát 2 tisíce za Monster nebo Skullcandy
radši ty peníze spláchni do záchodu

Potřeboval bych poradit se sluchátky.
Kampatibilitu s Iphone > ovladač hlasitosti .. Něco jako je na originálech.
Rozpojitelnost výhodou. > Není to jeden dlouhý kabel, který má 1m, ale sluchátka s 10cm + prodlužka, která má 90cm
Cena do 2000kč
Poslochut budu většinou disko/drumce/jumpstyle
Docela uvažuji o:
http://www.jays.se/products/earphones/a-jays-four.html

Maji dva menice, tak to udela asi hodne. A vzhledem k tomu, ze se daji poridit za 1600 Kc, priste bych do nich misto d-Jays urcite sel.
. D-Jays jsem před nimi zkusil a okamžitě jsem je vracel. Neprakticky dělený kabel (buď dlouhý nebo krátký), nedržely mi v uchu při obou polohách (za ucho, normálně), což bylo zapříčiněno i tím těžkým děličem káblíku. Někdo namítne že jsem si tam mohl dát sponu, ne nemohl, další komplikace
. A to ještě nemluvím o zvukovém přednesu, ať mi nikdo netvrdí že tak málo hloubek je věrný přednes, navíc ty až moc výrazné výšky se nedaly poslouchat. Jsou hrozně vysoko posazené, vhodně tak maximálně pro poslech nějaké orchestrální, smyčcové hudby.

Zpět na iPhone - příslušenství
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé