Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

These AKG's surpass any Beats over/on ear headphones by a cleare margin. All Beats over/on ear are colored and leave an ugly sonic signature. AKG are above all studio headphones, linear and add very little sonic signature.
Only newbies and deaf people can take a Beats over AKG. Not even close and I have ALOT of headphones (from $15 to $3000).

(?)
V PM jsem ti poslal odkaz na forum zabývající se AV technikou.

Ak sa mám priznať, tak ešte nikdy v živote som si žiadne slúchadlá nekupoval, keď sa mi pokazili tak som si stále kúpil nejaké za 5-10 €čo boli medzi hračkami v čiňaku
nemal som proste tu potrebu ... teraz som dosť zvedavy na porovnanie APPLE SLUCHATKA vs AKG (lebo všetci hovorite že mal som tie, bolo to dobre, potom som kupil dalšie, bolo to ešte lepšie potom dalšie a ešte lepšie atď .... ja si to naozaj nedokažem predstaviť ten rozdiel zvuku, tak konečne to zistím
) 

Rozdíl se pozná až při porovnání ztrátového a bezztrátového formátu u písničky. 

Colpeas píše:K242ky mají velkou impedanci, takže k iPhonu by se pro ně zesík hodil, není to ale zase tak vážné, navíc když jsou to spíše domácí sluchátka vzhledem k jejich povaze a velkosti....
Pouštět si na nich mp3 je ale svatokádež!

lopikol píše:Takže si sními spokojen? Neschází ti ovladač?
Našel jsem je zde, cena dobrá a recenze shopu taky (heureka.cz).
http://www.supergamer.cz/sennheiser-ie-7-p-54158.html

Zpět na iPhone - příslušenství
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé