Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

kúpil som si v prvom obchode s mobilmi za 3 a pol eura nejake noname fólie, a nič viac mi netreba. Keď ich vieš dobre nalepiť, neodlepujú sa, ochránia, to že sa poškriabu ma ale vôbec netrápi (zadná časť je už od poškriabania skoro matná)

hlavni je kvalita a tloustka 

Pristi kus bude snad ok... Jinak trochu OT, ale myslite, ze to v iStyle vemou? Idealne rovnou kus za kus, nerad bych cekal 30 dni na novej 

to bys jim to asi musel ukazat rovnou, kdyz by jsi to rozbalil pred nima. Ale treba se pletu 

spadnul asi dvakrát, ale z malé výšky, display prakticky nechrání, na to si vyber jinej obal

pretoze mam ten obal par dni). Skoro som zabudol, ze ten griffin oproti defenderu chrani dokonca aj facetime kameru s reprakom a vlastne aj reprak a mikrofon co su dole. 

) jsem tam True Carbon nechal (skoda libil se mi) a vzal si cerne Moshi... Je to plast, ale jsem naprosto spokojen. Je hodne prijemne do ruky a vypada taky dobre...

slacho píše:Nechápem čo ti pletiete o doškrabanom rame určite to nikto z vás nemal na telefóne a mudrujete videli ste ako je robeny ten bumper zvnútra ???? Tak si to pozrite a potom píšte o poškodení telefónu

Zpět na iPhone - příslušenství
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé